Το «ενοίκιο» για τον Σολδάνο και η Μπόκα

Ένα από τα ζητήματα μεταγραφικής φύσεως, τα οποία απασχολούν τον Ολυμπιακό, είναι εκείνο του Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός επιθετικός δεν κατάφερε να «δέσει» με τον Ολυμπιακό και έτσι δεν φαίνεται να έχει μέλλον εδώ. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να δοθεί δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς, η οποία μάλιστα επιθυμεί τώρα να συνεχίσει τη συνεργασία της, με τον Σολδάνο, μέσω επέκτασης του δανεισμού του.

Δείτε την εκπομπή μας

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, ωστόσο, αφού ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραχωρήσει απλώς τον ποδοσφαιριστή δανεικό, δίχως να έχει κάποιο κέρδος από την υπόθεση. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην πατρίδα του Σολδάνο, λοιπόν, ο Θρύλος μπορεί να δανείσει τον παίκτη στην Μπόκα, με ένα ποσό της τάξεως των 350.000 δολαρίων, ως αντίτιμο.

Το γεγονός αυτό φέρει έναν σχετικό προβληματισμό, στις τάξης της «Σενέισες». Οι Αργεντινοί υπολόγιζαν ότι θα έπαιρναν τον Σολδάνο δίχως κόστος τώρα και ενδεχομένως θα τον αγόραζαν, στο τέλος του δανεισμού του, με μία πτώση στη ρήτρα του. Όπως γίνεται αντιληπτό, όμως, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί απλώς να αφήσει τον παίκτη του να φύγει, ξανά δανεικός, δίχως κανένα όφελος, με αποτέλεσμα να αξιώνει το παραπάνω ποσό, ως «ενοίκιο». Σύμφωνα, πάντα, με τους Αργεντινούς.

Ο Σολδάνο φέρεται να πιέζει τον Ολυμπιακό να ρίξει τις απαιτήσεις του, προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση, ενώ το ίδιο κάνει και η Μπόκα. Προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση, από τον Θρύλο, για κάτι τέτοιο και μάλιστα οι πληροφορίες από το Μπουένος Άιρες αναφέρουν ότι η Μπόκα έχει διορία μέχρι την Πέμπτη, προκειμένου να απαντήσει.
Πηγή Gavros.gr