Ρέαμπτσιουκ – «Δίνω όλη μου τη δύναμη, ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη»

Ρέαμπτσιουκ – «Δίνω όλη μου τη δύναμη, ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη»

Δείτε την εκπομπή

Αναλυτικά όσα είπε:

Από το γκολ με την Αντβέρπ έχεις παρουσιάσει μία τρομερή άνοδο. Το εισπράττεις κι εσύ;

«Πραγματικά νιώθω ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Εκείνο το γκολ ήταν ένα κίνητρο για εμένα για να συνεχίσω να προσπαθώ. Είμαι άνθρωπος που προσπαθώ και δουλεύω σκληρά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλεύω για να έχω ακόμα περισσότερη βελτίωση».

Παρότι βρίσκεσαι σχεδόν έναν χρόνο στον Ολυμπιακό, είσαι από τα αγαπημένα παιδιά της κερκίδας. Πώς εισπράττεις αυτή την αγάπη του κόσμου;

«Πραγματικά ενώ είμαι ένα παιδί μακριά από τη χώρα μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου, εισπράττω πολλή αγάπη, μου δίνει δύναμη για ανταποδίδω καλά. Ευχαριστώ τους φίλους του Ολυμπιακού και για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου».

Τι πιστεύεις ότι άλλαξε σε εσένα και εμφάνισες αυτό το θεαματικά βελτιωμένο πρόσωπο;

«Νομίζω ότι έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης, δεν έχω φτάσει ακόμα στην τοπ απόδοσή μου. Έχω βελτιώσει την απόδοσή μου στα τελειώματα, στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου δηλαδή και γενικότερα έχω αυξήσει την αντοχή και επιμονή μου στο παιχνίδι μου».

Δίνεις την εντύπωση ότι δεν κουράζεσαι ποτέ. Υπάρχουν ματς που δεν αντέχεις από την κούραση να πας σπίτι σου;

«Είναι αλήθεια μετά από πολλά παιχνίδια νιώθω νεκρός. Φυσικά και αισθάνομαι κούραση, αλλά έχω την αντοχή να βγάλω τα 90 λεπτά, δίνω όλη μου τη δύναμη στα 90 λεπτά».

Το θέμα είναι όμως ότι επανέρχεσαι πολύ γρήγορα και παίζεις στο αμέσως επόμενο ματς σαν να μην προηγήθηκε βαρύ 90λεπτο.

«Δεν είναι μόνο η δική μου δουλειά, αλλά και ο ο τρόπος αποκατάστασης, η διατροφή μας, ο τρόπος που ξεκουραζόμαστε, όλα αυτά νομίζω ότι έχουν πολύ καλά αποτελέσματα και καλή δουλειά».

https://www.to10.gr/podosfero/europa-league/1890461/reabtsiouk-dino-oli-mou-ti-dynami-efcharisto-ton-kosmo-gia-tin-agapi/

Share and Enjoy !

0Shares
0 0