Στο Μόναχο για τη μεγάλη πρόκληση ο Ολυμπιακός!!!

Ραντεβού με την ιστορία έχει η Κ19 του Ολυμπιακού την Τρίτη (12/3).
Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Μπάγερν Μονάχου στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Youth League.

Εκτός είναι με θλάση ο Κουτσίδης και τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Τανούλης, ενώ επιστρέφουν οι Μουζακίτης και Παπακανέλλος.
Αναλυτικά η αποστολή: Έξαρχος, Σίνα, Κουράκλης, Αλαφάκης, Τανούλης, Κουτσογούλας, Χρήστου, Μπάκουλας, Μουζακίτης, Δάμα, Λώλης, Κ. Κωστούλας, Χ. Κωστούλας, Πνευμονίδης, Πρεκατές, Λιατσικούρας, Τουφάκης, Παναγάκος, Δαρβίρας, Γατόπουλος, Παπακανέλλος.
«Έχουμε μπροστά μας μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, αλλά και μια τεράστια πρόκληση. Δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, από τη στιγμή που διεκδικούμε την είσοδο μας στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Η Μπάγερν είναι ένας σύλλογος και μια Ακαδημία από την elite του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Η συγκεκριμένη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε διαθέτει αρκετούς παγκόσμιους πρωταθλητές από την Κ17 της Εθνικής Γερμανίας και γενικότερα, είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης. Από τη δική μας πλευρά, έχουμε αποδείξει με τις εμφανίσεις μας και με τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, ότι είμαστε μια ομάδα που μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, αρκεί να είμαστε το ίδιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι όπως σε όλες τις αναμετρήσεις μέχρι τώρα», ανέφερε ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος ενόψει του ματς.
*Πηγή φωτογραφίας: Olympiacos.org