Ετοιμάζει βαλίτσες για Θρύλο ο Ντιοπ

Ετοιμάζει βαλίτσες για Θρύλο ο Ντιοπ

Το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο έδωσε χθες η Λεβάντε, η οποία επικράτησε με 2-0 της Βαλένθια.

065347

Και σύμφωνα με αυτά που γράφει η ιστοσελίδα lasprovincias.es, ήταν η τελευταία φορά που οι φίλοι της ομάδας είδαν τον Παπακούλι Ντιόπ, καθώς ο παίκτης ετοιμάζει τις βαλίτσες του προκειμένου να έρθει στον Ολυμπιακό.

«Ο Ντιόπ λέει αντίο. Ίσως ήταν το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι με τη Λεβάντε. Δύο από τους παίκτες που είχαν σημαντική συνεισφορά στη φετινή σεζόν, έπαιξαν στο ντέρμπι με ένα άρωμα αποχαιρετισμού. Ο ένας είναι ο Ντιόπ», γράφει το κείμενο σχετικά με τον Σενεγαλέζο και συνεχίζει.

«Ο Κίκο Καταλάν (σ.σ. πρόεδρος) αναγνώρισε πως έπρεπε να ακούσει τις προσφορές που έχει ο παίκτης, ο οποίος θα μπορούσε να φύγει το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο Ολυμπιακός πίεσε έως την τελευταία ημέρα πριν το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου. Ο παίκτης αντικαταστάθηκε στο 55ο λεπτό σε ένα standing ovation για τα δύο χρόνια που πέρασε στην ομάδα. Ο Ντιόπ θα φύγει αυτό το καλοκαίρι για ένα σεβαστό ποσό και μπορεί να μην έλαμψε χθες, αλλά ο Αφρικανός προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες».

Share and Enjoy !

0Shares
0 0