Συγκέντρωση ως το τέλος! Ο ΠΑΟΚ σκοράρει στο 90′!

Συγκέντρωση ως το τέλος! Ο ΠΑΟΚ σκοράρει στο 90′!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ τον αγώνα στην Τούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ συνηθίζει να σημειώνει πολλά γκολ στο 90′.

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / SUPERLEAGUE / OLYMPIAKOS - PAOK

Τον ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει αύριο στη Θεσσαλονίκη για την έκτη αγωνιστική της Superleague ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει τη νίκη για να φτάσει στους 18 βαθμούς και ως εκ τούτου, στη συνέχεια να κοιτάξει το μέλλον του πρωταθλήματος με ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Οι Πειραιώτες αγωνίζονται σε μια δύσκολη έδρα, αλλά έχουν μάθει να παίζουν με πίεση και ως εκ τούτου, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Απλά θα πρέπει να προσέξουν πάρα πολύ το γεγονός που μέλει τον ΠΑΟΚ να έχει σημειώσει τρία γκολ στο τελευταίο 10λεπτο, τα δύο στο 90′. Αυτό σημαίνει πως ο αντίπαλος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στα τελευταία λεπτά των αγώνων και πως χρειάζεται μέγιστη προσοχή σε αυτό το διάστημα του παιχνιδιού.

Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη. Ξέρουν πώς να αποφεύγουν τις κακοτοπιές και θα είναι στην «τσίτα» έως το τέλος προκειμένου να πάρουν το «διπλό», αλώνοντας την Τούμπα.

Πηγή : http://www.gavros.gr/content/football/109563-megisth-prosoxh-ews-to-telos