Γκιλιέρμε :«Είμαι επικεντρωμένος στον Ολυμπιακό»

Σε Μέσο της πατρίδας του και πιο συγκεκριμένα στο «Yahoo Sports» μίλησε ο Γκιλιέρμε Τόρες, ο οποίος ρωτήθηκε για την περίοδο όπου αγωνιζόταν στην Κορίνθιανς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη μεταγραφή του από την Κορίνθιανς στην Ιταλία:

«Δεν ήθελα να φύγω το 2014 και το έκανα ξεκάθαρο στο συμβούλιο της Κορίνθιανς. Όμως εκείνοι επέλεξαν να πιέσουν τις καταστάσεις και εμένα και εν τέλει να με πουλήσουν. Επίσης αλήθεια είναι πως τότε στην ομάδα είχε έρθει ένας προπονητής που ζητούσε κάτι άλλο. Ήθελε κάτι διαφορετικό από εμένα. Ο προπονητής εκείνος μου ξεκαθάρισε ότι θα με αφήνει στον πάγκο σε μία περίοδο που είχε έρθει η πρόταση της Ουντινέζε. Επειδή είχα ιταλικό διαβατήριο ήταν πιο εύκολο να γίνει το deal».

Για τον βραζιλιάνικο σύλλογο:

«Μία μέρα θα γυρίσω στην Κορίνθιανς. Δεν ήταν να φύγω τότε από την ομάδα. Νιώθω πως άφησα κάτι πίσω μου και θέλω να κλείσω ένα κεφάλαιο. Να αφήσω την ποδοσφαιρική μου κληρονομιά».

Για τις επαφές του με τον κόσμο και σχετικά με τους φανς της Κορίνθιανς:

«Αυτήν την στιγμή δεν είναι η προτεραιότητά μου. Δεν μπορώ να το πω αυτό και ας έχω δεσμούς και πολλούς φίλους. Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι για τώρα. Τώρα έχω τις υποχρεώσεις μου αλλού και είμαι επικεντρωμένος εκεί. Στο παρελθόν είχα κρούσεις από Σάο Πάολο, Γκρέμιο και Ιντερνασιονάλ πάντως. Με την Σάο Πάολο είχα βρεθεί πιο κοντά ενώ οι άλλες δύο ομάδες δεν είχαν μιλήσει απευθείας με μένα».