Περνάω απόψε ΕΓΩ!!! Μαρσείγ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 22:00

Ο Ολυμπιακός παίζει το βράδυ της Τρίτης την προτελευταία του ζαριά στους ομίλους του Champions League απέναντι στη Μαρσέιγ του Βίλας Μπόας.

Το διακύβευμα είναι τεράστιο αφού ουσιαστικά στη Μασσαλία θα κριθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό η τρίτη θέση στον όμιλο. Βέβαια για τον Ολυμπιακό δεν είναι μόνο αυτό. Ο Θρύλος είτε με νίκη είτε με ισοπαλία θα σφραγίσει την πρόκριση του στις 32 καλύτερες ομάδες του Europa League.

Είναι όμως αυτό αρκετό για την ομάδα του Πειραιά; Όχι! Είναι όμως το πρώτο βήμα. Αν η Σίτι δεν κάνει κάποιο δώρο στην Πόρτο ο Ολυμπιακός (με νίκη) θα έχει ελπίδες ακόμα και για τη δεύτερη θέση. Αυτά όμως στην ώρα τους!

Για την ώρα προέχει το παιχνίδι στη Γαλλία, στο οποίο ο Θρύλος θέλει τη νίκη όχι μόνο για να σφραγίσει σίγουρα μία πρόκριση, αλλά και για να μείνει ζωντανός και για τη δεύτερη θέση. Το ξέρει ότι μπορεί. Κακά τα ψέματα αυτή είναι η πιο βαθιά σκέψη όλων μας.

Να δούμε και πάλι τον Θρύλο στους 16 του Champions League. Όμως πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Πρώτα να πανηγυρίσουμε με τη Μαρσέιγ και όλα τα άλλα έρχονται. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή ο αγώνας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει ο Ολυμπιακός να υποτιμήσει την ομάδα της Μασσαλίας. Το είπε, άλλωστε, και ο Πέδρο Μαρτίνς, η Μαρσέιγ έχει τον απόλυτο σεβασμό του Θρύλου.

Αν ο Ολυμπιακός κάνει αυτό που πρέπει και αυτό που μπορεί το βράδυ της Τρίτης, τότε εξασφαλίζει ότι θα παίζει στην Ευρώπη και με το νέο έτος. Με πίστη, ψυχή και πάθος και τα καλύτερα έρχονται! Ολυμπιακός είσαι, όλα τα μπορείς!

Θρύλε γερά!

 

Πηγή Gavros.gr