Πέρασε και από την Χώραφα ο Αυτοκράτορας της πισίνας!!! ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-20 (Pic+Vid)

Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε αντίσταση στο ανοιχτό της Χώραφας και πέρασε άνετα από το Περιστέρι και πλέον κοιτάει το παιχνίδι αύριο με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός δεν δυσκολεύτηκε και πέρασε σαν αέρας απο την Χωραφα σε έναν αγώνα που έκανε πολλές αλλαγές καθώς ακολουθεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ αύριο στο Παπαστράτιο, πριν το παιχνίδι της Ευρώπης.

1o 8λεπτο (0-5) 0-5

Πολύ καλύτερος ο Ολυμπιακός στο ανοιχτό της Χωραφας δεν βρήκε αντίσταση από τον ΓΣΠ και είχε εύκολο έργο, καθώς η ομάδα του Περιστερίου έκανε πολλά λάθη!!!

2ο 8Λεπτο (1-3) 1-8

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός έβαλα 3 γκολ και έχασε άλλα τόσα καθώς ο τερματοφύλακας του ΓΣΠ έκανε πολλές μεγάλες επεμβάσεις. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός διατήρησε αυτήν την διαφορά.

3ο 8λεπτο (0-5) 1-13 Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε αντίσταση και κατάφερε να μεγαλώσει την διαφορά στα 12 γκολ με από αυτό φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα εύκολο απόγευμα.

4ο 8Λεπτο (2-7)3-20

Αν και ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νοθρα καθώς δέχτηκε 2 γκολ στην αρχή (3-13) Μετά σοβαρεύτηκε, και έκανε ένα σερί 7-0 (3-20) με τον Ολυμπιακό να έχει ένα εύκολο απόγευμα, καθώς αύριο αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο Παπαστρατιο , Ο Ολυμπιακός νίκησε 3-20 και πλέον κρατάει το σερί του στην Α1.

Δείτε Φωτογραφίες και Video από τον Αγώνα!!!

Αποστολή στο γήπεδο της Χώραφας Στο Περιστέρι.

Νικος και Κωνσταντίνος Καλογερόπουλος