Μανιάτης: «Θα βελτιωθούμε στη συνέχεια»

maniatis

Ο σκόρερ του Ολυμπιακού απέναντι στην Καλλονή, Γιάννης Μανιάτης εμφανίστηκε σίγουρος πως η ομάδα του θα βελτιωθεί στη συνέχεια.

Αναλυτικά: «Δουλεύουμε πολύ τις στημένες φάσεις με τον κ. Μίτσελ. Ευτυχώς για εμάς ήταν πολύ καλή η εκτέλεση και σκόραρα».

Για το ξέσπασμα του στους πανηγυρισμούς: «Έχω δεχτεί πολύ σκληρή κριτική πέρσι και φέτος. Το κρατάω μέσα μου. Προσπαθώ να δουλέψω σκληρά στην προπόνηση για να γίνω καλύτερος εγώ αλλά και η ομάδα μου. Ήταν μία απάντηση γιατί θέλω να γίνω ο Μανιάτης που ήμουν. Σε αυτό θα βοηθήσω και εγώ τον εαυτό μου αλλά και η ομάδα μου. Και εμείς άνθρωποι είμαστε και μερικές φορές διαβάζουμε πράγματα που δεν ισχύουν. Εγώ το δέχομαι. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι δουλέψω και να ανέβω επίπεδο. Κανείς δεν είναι τέλειος. Σε κάθε προπόνηση ο ποδοσφαιριστής βελτιώνεται. Αυτό κάνω και εγώ».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Έχουμε καλούς παίκτες, ποιοτικούς παίκτες. Η ομάδα μπορεί να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα σήμερα δεν έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Σιγά σιγά θα χτίσουμε έναν καλό Ολυμπιακό. Θα παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Υπομονή θέλει. Ήταν και λίγο αγχωμένα τα παιδιά. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες.

Οι παίκτες οι δικοί μας ήρθαν λίγο αγχωμένοι γιατί ήθελαν να κάνουν καλό παιχνίδι και για αυτό βγήκε αυτή η εικόνα. Πιστεύω σε λίγο καιρό η ομάδα θα είναι πιο έτοιμη γιατί θα έχουμε και παιχνίδια στα πόδια μας και φέτος πιστεύω στο Champions League θα είμαστε καλύτεροι. Πιστεύω πως ίσως υπάρχουν μία – δύο ομάδες που θα προσπαθήσουν να μας φτάσουν. Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου γιατί όλα δουλεύουν τέλεια. Πιο κάτω θα είναι πιο δύσκολα. Γιατί όλες οι ομάδες παίζουν πιο ανοιχτό ποδόσφαιρο και υπάρχουν δύσκολες έδρες. Πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την ανάπτυξη του παιχνιδιού, να βελτιώσουμε την αμυντική μας ικανότητα, γιατί όλες οι ομάδες κάθονται πίσω. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε εμείς πως παίζουν οι αντίπαλοι μας. Απλά πρέπει να το βγάλουμε και στο γήπεδο».