Παπαδόπουλος: Το να παριστάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τους τραυματίες είναι κάτι που μικραίνει τον σύλλογο

Παπαδόπουλος: Το να παριστάνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τους τραυματίες είναι κάτι που μικραίνει τον σύλλογο

Δείτε την εκπομπή μας

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παπαδόπουλος στη NOVA: Για το τέρμα που σημείωσε: “Εντάξει, μία φορά στα 20 χρόνια συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν το είχα στο μυαλό μου να ανέβω στην τελευταία φάση, μου μπήκε όταν μου φώναξε ο προπονητής μου. Δεν έχω προλάβει να δω το γκολ, αλλά… το έζησα από κοντά! Είχα… το ένστικτο του σκόρερ! Θέλω να αφιερώσω το γκολ σε όλο τον κόσμο που περνάει δύσκολα λόγω πανδημίας και ιδιαίτερα σε όλη την οικογένεια μου και στην κόρη μου”.

Για τον πανηγυρισμό του: “Θα σας μιλήσω ειλικρινά. Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα και τον σέβομαι απεριόριστα. Το να παριστάνουν οι παίκτες του τους τραυματίες είναι κάτι που μικραίνει τον σύλλογο, για αυτό και εγώ το έκανα γιατί είχα νευριάσει με αυτό που έκαναν, για αντίποινα. Πρέπει να τηρείται το fair play, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά και ο καλύτερος ας κερδίσει, παιχνίδι είναι, ψυχαγωγία”.

Για το παιχνίδι: “Η αλήθεια είναι ότι δεν πιάσαμε καλή απόδοση, μετά τα δύο γκολ γίναμε πιο πιεστικοί, έστω και στο τέλος έστω και με αυτό τον τρόπο ευτυχήσαμε να πάρουμε ένα βαθμό”.

Για τη συνέχεια των playoffs: “Δεν είμαστε εδώ για να φαινόμαστε σαν η ευκαιρία κάθε ομάδας στα πλέι-οφ. Ήρθαμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Κάθε ομάδα θα έχει απουσίες, τραυματισμούς, απουσίες λόγω καρτών και πρέπει να βρίσκουμε τις λύσεις. Το θέμα είναι να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε κοιτώντας μπροστά”.

Για την πανδημία :”Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση με την πανδημία, γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση”.

Photo Credits: Eurokinissi