Πογέτ: “Η ομάδα έχει μέλλον, περίεργο το γκολ που ακυρώθηκε”

Πογέτ: “Η ομάδα έχει μέλλον, περίεργο το γκολ που ακυρώθηκε”

Δείτε την εκπομπή μας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πογέτ:
“Όπως είπα πριν από το παιχνίδι, ήταν σημαντικό να κερδίσουμε, να έχουμε την νοοτροπία του νικητή. Είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, αυτά πρέπει να τα διατηρήσουμε. Πρέπει να καταλάβουμε . Μας έβαλαν πίεση στο δεύτερο μέρος, αν και ήταν δύσκολο, τελειώσαμε με καθαρό αποτέλεσμα. Είναι σημαντική μέρα λόγω της 25ης Μαρτίου, δύο νίκες και η Ελπίδων είμαι σίγουρος ότι πίσω στην Ελλάδα θα είναι ένα ευχάριστο απόγευμα”.

Για το αν είδαμε την ομάδα, όπως θέλει εκείνος: ” Όχι, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αν προετοιμάσουμε, δεν ξέραμε πώς θα παίξει η Ρουμανία. Θεωρήσαμε ότι θα έπαιζε 4-3-3, έπαιξε με δύο φουλ μπακ τελικά, έπρεπε να προσαρμοστούμε. Δεν είχαμε χρόνο να παίξουμε διαφορετικό σύστημα. Νομίζω ότι τα παιδιά προσπάθησαν να είναι σταθερά, να παίρνουν την μπάλα και να είναι επικίνδυνα.. Τα καταφέραμε. Μου άρεσαν κάποια πράγματα. Όταν ο αντίπαλος σε πιέζει πρέπει να αμύνεσαι. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία, είμαι ικανοποιημένος από το πρώτο παιχνίδι. Να σας υποφέραμε λίγο στα κόρνερ. Η Ρουμανία ήταν καλή σε αυτό.

Για το αν η ομάδα έχει μέλλον: “Φυσικά έχει μέλλον, μαθαίνω, ξέρω πόσο λίγο χρόνο έχω για να δώσω στους παίκτες την πληροφορία. Είναι μία διαδικασία. Εάν μου έλεγες πριν από το ματς, για τις ευκαιρίες που κάναμε και για το ότι δεν δεχθήκαμε γκολ θα το έπαιρνα. Αλλά έχουμε πληροφορία να μεταφέρουμε”.

Για το αν μίλησε με τον Πετρέσκου: “Ναι, δεν μου είπε τίποτα. Προσπάθησα να τον ρωτήσω.. Η Ρουμανία ήταν σε μία κατάσταση που δεν ξέραμε . Τρεις μέρες προπόνηση, με νέο προπονητή, με νέο σύστημα και χωρίς πληροφορίες . Ας πάρουμε τα θετικά από το παιχνίδι”.

Για το τι του άρεσε στην Ρουμανία: “Μου άρεσε ο τρόπος με τα δύο φουλ μπακ που ήταν ψηλά. Ήταν ενδιαφέρον. Ο προπονητής τους θα τα πάει καλά, είχε τρεις μέρες που δεν είχε παίκτες να προπονήσει. Εγώ πιστεύω πως κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από εκείνον, αυτός θα λέει πως έχει κάνει εκείνος περισσότερες, είναι φυσιολογικό. Στο τέλος πάντα θυμάσαι τα δικά σου. Το παιχνίδι κρίθηκε σε λίγα πράγματα, κρατάμε το θετικό αποτέλεσμα. Ακυρώθηκε και το γκολ, ήταν λίγο περίεργο πρέπει να το αποδεχθούμε”.

Για τη φάση του γκολ που ακυρώθηκε: “Δεν υπάρχει VAR, γι’ αυτό εξεπλάγην, υπήρχε καθυστέρηση. Νομίζω πως ο βοηθός θεώρησε ότι δεν υπήρχε οφσάιντ γιατί ο αμυντικός ακούμπησε την μπάλα, αλλά ο διαιτητής του είπε πως ο αμυντικός δεν άγγιξε την μπάλα, άρα είναι οφσάιντ… δεν ξέρω. Ο 4ος διαιτητής ήταν από την Ρουμανία”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0