Όργια Ευαγγέλου στην Τρίπολη- Έδωσε πέναλτι ένα μέτρο έξω από την περιοχή! Όργια και στα Ν. Φιλαδέλφεια Δύο πέναλτι (Vid)

Όργια Ευαγγέλου στην Τρίπολη- Έδωσε πέναλτι ένα μέτρο έξω από την περιοχή! Όργια και στα Ν. Φιλαδέλφεια Δύο πέναλτι (Vid)

Δείτε την εκπομπή

Τα διέλυσε όλα ο Άγγελος Ευαγγέλου στην Τρίπολη- Δύο πέναλτι, ένα φάουλ για κλάματα που έγινε γκολ. Και όλα από τη… μια .
Υπό συνθήκες κανονικές; Προφανώς και όλα θα ξεκινούσαν από την 4-1 νίκη του Παναθηναϊκού στη Τρίπολη. Από τον τρόπο που οι Πράσινοι πέρασαν από μια έδρα μαρτύριο για αυτούς και μάλιστα σε μια βραδιά όπου εμφανίστηκαν με εννέα αλλαγές στην βασική εντεκάδα τους. Ποιος… Ιωαννίδης όμως (80΄πεν, 87΄) που έφερε δυο γκολ από τον πάγκο. Ποιος Αράο (5΄) και Βέρμπιτς (31’) που υπέγραψαν το καρέ. Ο Άγγελος Ευαγγέλου. Ο απόλυτος σταρ της βραδιάς.

Ο Έλληνας διαιτητής που έδωσε πέναλτι ένα μέτρο έξω από την περιοχή. Το πέναλτι που έκρινε τα πάντα (1-3 στο 80΄). Πως το λέει εκείνο το κλασικό ρητό; « Ξένοι διαιτητές ως ότου να σβήσει ο ήλιος».

Δείτε την συνέχεια εδώ

Ροντέο στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ιωάννη Παπαδόπουλο να τιμά την ιστορία μιας… συνωνυμίας
Για γέλια η διαιτησία στο Αστέρας-Παναθηναϊκός στη Τρίπολη με πέναλτι ένα μέτρο έξω από την περιοχή. Για κλάματα η διαιτησία στη Νέα Φιλαδέλφεια στο ΑΕΚ-Ατρόμητος 2-1 με τον ρέφερι Ιωάννη Παπαδόπουλο να θυμίζει μια… συνωνυμία. Και όλα μαζί; Τα συστατικά μιας νύχτας ικανής να διαλύσει το πρωτάθλημα. Νύχτας δίχως αρχιδιαιτητή, με τον Σταύρο Μάνταλο να κόβει και να ράβει…

Χρειάστηκε δύο πέναλτι η ΑΕΚ (Άμραμπατ 31΄, Γκατσίνοβιτς 90΄+4΄) για να κάμψει την αντίσταση του θαρραλέου Ατρόμητου που ισοφάρισε και αυτός από την βούλα στο 89΄(Αντζιέλσκι- αποβλήθηκε σωστά ο Σιντιμπέ). Χρειάστηκε όμως και άλλα πολλά, όπως μια εφεύρεση για την ακύρωση ενός καθαρού γκολ των φιλοξενούμενων στο 78΄ (Έρλινμαρκ).

Δείτε την συνέχεια εδώ