Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον πρώτο στόπερ για το καλοκαίρι…

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον πρώτο στόπερ για το καλοκαίρι…

Δείτε την εκπομπή μας

Χρειάζεται κεντρικό αμυντικό ο Ολυμπιακός; Χρειάζεται παίκτη για το καλοκαίρι; Μη βιαστείτε να απαντήσετε. Διότι η αλήθεια είναι πως μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεως με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Δεδομένα που θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει στο ρόστερ του 5 κεντρικούς αμυντικούς. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αποφασίστηκε οριστικά η άφιξη ενός ακόμη. Το όνομα του οποίου δε είναι, ούτε καινούργιο ούτε άγνωστο.

Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε πρόσφατα ο Πέδρο Μαρτίνς, σε συζήτηση που έλαβε χώρα με τα μέλη της διοίκησης, για το μέλλον των δανεικών ποδοσφαιριστών, ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που αποφασίστηκε να γυρίσει στον Πειραιά και να τεθεί στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για τη νέα σεζόν.

Ο 21χρονος (23/03/2000) Σέρβος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Παρτιζάν από τον Οκτώβριο, με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους στόπερ του σερβικού πρωταθλήματος, από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, αλλά και μέλος της Εθνικής Σερβίας πλέον. Απόδειξη της σπουδαίας εξέλιξής του και της πολύ καλής παρουσίας του τη φετινή σεζόν στην Παρτιζάν. Παρουσία που δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Δείτε την συνέχεια εδώ :