Η Μπενφίκα «σκάει» 7 εκατ. στη Φούλαμ και 1,7 εκατ. ετησίως στον Μήτρογλου!

Η Μπενφίκα «σκάει» 7 εκατ. στη Φούλαμ και 1,7 εκατ. ετησίως στον Μήτρογλου!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «O Jogo», η Μπενφίκα έχει ήδη λάβει την απόφαση να «σκάσει» 7 εκατ. ευρώ στη Φούλαμ στο φινάλε της σεζόν.

MITROGLOU

Η εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα του Κώστα Μήτρογλου «αναγκάζει» την Μπενφίκα να… ξηλωθεί για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «O Jogo», η Μπενφίκα έχει ήδη λάβει την απόφαση να «σκάσει» 7 εκατ. ευρώ στη Φούλαμ στο φινάλε της σεζόν (σε τρεις δόσεις μέχρι την 1η Αυγούστου 2018), ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς του Έλληνα φορ. Υπάρχει όμως και ένα… αλλά σε αυτήν την υπόθεση.

Κι αυτό γιατί δεν αρκεί να πληρώσει η Μπενφίκα τα 7 εκατ. ευρώ στη Φούλαμ για να μπορέσει να κρατήσει τον Μήτρογλου. Οι Πορτογάλοι θα πρέπει να τα βρουν στο οικονομικό και με τον παίκτη.

Ωστόσο, για να συμβεί αυτό –όπως γράφει η εφημερίδα «O Jogo»- χρειάζεται να προσφέρει στον Μήτρογλου αρκετά χρήματα παραπάνω από το 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο που λαμβάνει αυτή τη στιγμή στη Λισσαβώνα.

Η εκτίμηση που έχει κάνει η Μπενφίκα –σύμφωνα πάντα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα- είναι ότι θα απαιτηθεί ένα ποσόν που θα φτάνει τουλάχιστον στο 1,7 εκατ. ευρώ ετησίως για να καταστεί εφικτή η συμφωνία της με τον πρώην φορ του Ολυμπιακού.

Βλέπετε, ο Έλληνας διεθνής επιθετικός είχε δεχτεί να παραιτηθεί από ένα σημαντικό μέρος του συμβολαίου του με τη Φούλαμ, το οποίο του εξασφάλιζε 2,3 εκατ. ευρώ καθαρά ετησίως, προκειμένου να γίνει εφικτή η μετακόμισή του στους Αετούς.

«Οι διαπραγματεύσεις της Μπενφίλα με τον Μήτρογλου έχουν ήδη ξεκινήσει και ο παίκτης είναι πρόθυμος να συνεχίσει στο “Λουζ”, παρότι δεν γίνεται να λαμβάνει τα 2,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο που είχε στη Φούλαμ. Μία αύξηση της τάξεως των 400.000 ευρώ ετησίως συγκριτικά με τις σημερινές απολαβές του θα ήταν δυνατό να οδηγήσει στο deal», τόνισε χαρακτηριστικά η εφημερίδα «O Jogo».

164046

Πηγή : http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/thema-me-to-sumbolaio-tou-mitroglou-stin-mpenfika/3146754

Share and Enjoy !

0Shares
0 0