Ο μάνατζερ του Ραφίνια για Σάλκε: «Έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, είναι 35 και πλέον…»

Ο Ρικάρντο Σιντ, μάνατζερ του Ραφίνια σχολίασε το δημοσίευμα που θέλει τη Σάλκε να επιδιώκει την επιστροφή του Βραζιλιάνου στις τάξεις της και την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Δείτε την εκπομπή μας

Την επιστροφή του Ραφίνια στις τάξεις της επιθυμεί η Σάλκε. Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμα της η (ευρείας κυκλοφορίας) Γερμανική εφημερίδα «Bild». Φυσικά το δημοσίευμα έφτασε και στα αυτιά του ατζέντη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον Ρικάρντο Σιντ, ο οποίος προφανώς διάβασε το δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο πελάτης του, ο Ραφίνια δηλαδή, έχει ρήτρα αποχώρησης στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, η οποία του επιτρέπει να αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους» το χειμώνα ή το καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι Γερμανοί υποστηρίζουν ότι έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη επαφή με τον Ραφίνια, ο οποίος έχει εκφράσει επίσης την επιθυμία του να επιστρέψει στην Bundesliga.

Ο Σιντ λοιπόν, μίλησε για την υπόθεση στο «Sky» και είπε: «Ο Ραφίνια έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι τον Ιούνιο του 2021. Είναι 35 και πλέον μόνος του αποφασίζει που θα πάει. Ανεξάρτητα εάν υπήρχε ή όχι επαφή, δεν θα σχολιάσω κάτι δημόσια».

Πηγή Fosonline.gr