3 τρικ για τα ψηλοτάκουνα!

3 τρικ για τα ψηλοτάκουνα!

Οι πόνοι στα πόδια από τα ψηλοτάκουνα, είναι γνωστοί σε όλες τις γυναίκες.  Επειδή όμως «μπρος στα κάλλη, τι είναι ο πόνος;», εφαρμόστε τις 3 δοκιμασμένες τεχνικές για να καρατηθείτε στο ύψος σας χωρίς να αναγκάζεστε να κουτσαίνετε ή να καμπουριάζετε:

Επιλέξτε παπούτσια με φιάπα

Η υπερυψωμένη σόλα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού ονομάζεται φιάπα ή διπλός πάτος. Όσο υψηλότερη είναι η φιάπα στο παπούτσι, τόσο πιο άνετη είναι η αίσθηση στο περπάτημα. Π.χ. αν το τακούνι είναι 12ποντο και η φιάπα είναι 3 εκατοστά, είναι σαν να φοράτε ένα παπούτσι με τακούνι 9 εκατοστών.

Κουνήστε τα δάχτυλα

Όταν επιλέγετε να αγοράσετε παπούτσια ή να τα φορέσετε αργά το βράδυ, μετά από μία κουραστική μέρα, δοκιμάστε να κουνήσετε τα δάχτυλά σας όταν τα φοράτε. Αν η κίνηση γίνεται άνετα, τότε θα νιώετε άνετα. Αν όμως, δεν μπορείτε να κνάνετε αυτή την κίνηση, να ξέρετε ότι μετά από λίγη ώρα, θα αρχίσει η ταλαιπωρία στο περπάτημα. Επιλέξτε λοιπόν, ένα νούμερο μεγαλύτερο και αν νομίζετε ότι το πόδι σας θα πλέει βάλτε έναν πάτο ή ένα επίθεμα.

Τοποθετήστε επιθέματα σιλικόνης

Προμηθευθείτε διάφανα επιθέματα για τον πάτο του παπουτσιού, τα οποία ανακουφίζουν το πέλμα και με αυτό τον τρόπο δεν θα ταλαιπωρούνται τα πόδια.

prototype-large-t-19-13676

Share and Enjoy !

0Shares
0 0