Ντέρμπι στο Παπαστράτειο με Εθνικό τα Κορίτσια στο πόλο!!!

Οι πρωταθλήτριες στην επανέναρξη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζουν τον Εθνικό σήμερα στις19:30)στο Παπαστράτειο, ως τυπικά φιλοξενούνες στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης.

Σήμερα ξεκινάει η 4η ημέρα της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος με τα παιχνίδια του Εθνικού με τον Ολυμπιακό και της Βουλιαγμένης με την Γλυφάδα να ξεχωρίζουν απλά λόγω των ονομάτων των ομάδων.

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει σαφές προβάδισμα στη βαθμολογία και είναι δύσκολο να χάσει από    κάποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα.

Tην αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι:  Ελευθερία Πλευρίτου, Μόνικα  Έγκενς, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βασιλική Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Χάνα Μπάγκλινγκ,  Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου, Ελευθερία Φουντωτού, Ελένη Κανετίδου.

Ελευθερία Πλευρίτου στο www.olympiacossfp.gr : «Έχουμε μπροστά μας την επανέναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον Εθνικό, το οποίο θα μας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα ενόψει των αγώνων που ακολουθούν με τη Βουλιαγμένη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θα αγωνιστούμε με σοβαρότητα για να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη την οποία θέλουμε να συνδυάσουμε με καλή εμφάνιση».