Πιστεύει στο «τρίποντο» ο Μανωλάς

olumpiakos-mpenfika

Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει την Μπενφίκα μέσα στο «Καραϊσκάκη», εφόσον παρουσιάσει ανάλογο πρόσωπο με εκείνο που είχε χθες το βράδυ στην Πορτογαλία, εμφανίστηκε ο Κώστας Μανωλάς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανωλάς μετά το τέλος του ματς

Μετά το τελικό αποτέλεσμα είστε ικανοποιημένοι ή δυσαρεστημένοι; 

«Αν το ξέραμε από την αρχή ότι θα παίρναμε μία ισοπαλία, τότε θα ήμασταν ικανοποιημένοι, αλλά έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δυστυχώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Μπορούσαμε εύκολα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αλλά από ένα λάθος του διαιτητή ήρθε η ισοφάριση».

Πώς ήταν ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου; 

«Λόγω της βροχής ήταν δύσκολος ο αγωνιστικός χώρος και για τις δύο ομάδες. Προσπαθήσαμε, δώσαμε μάχες και τελικά δεν βγήκε κανένας νικητής».

Αυτός ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει τελικά στην επόμενη φάση του Champions League; 

«Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι πως παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι, θα περάσουμε στην επόμενη φάση».

Πολλοί λένε ότι οι μεγάλες επιτυχίες και οι μεγάλες ομάδες ξεκινούν από την άμυνα. Στα τελευταία παιχνίδια ο Ολυμπιακός έχει επιδείξει πολύ καλή λειτουργία στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πώς βλέπεις εσύ αυτό το πράγμα; 

«Σίγουρα για να κερδίσεις τα παιχνίδια πρέπει να παίζεις πολύ καλά στην άμυνα. Δεν εξαρτάται η αμυντική λειτουργία μιας ομάδας μόνο από τον τερματοφύλακα και τους αμυντικούς του, εξαρτάται από όλη την ομάδα. Σήμερα (χθες) παίξαμε όλοι πολύ καλά και, παρότι δεν είχαν πολλές ευκαιρίες για να μας απειλήσουν, έτυχε μία φάση στο 84’ και δεχθήκαμε το γκολ».

Πώς βλέπεις τον όμιλο;

«Η Παρί Σεν Ζερμέν σίγουρα θα βγει πρώτη και θα παλέψουμε εμείς μαζί με την Μπενφίκα για τη δεύτερη θέση. Ελπίζουμε πως στο Καραϊσκάκη θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς, κάτι που πιστεύω πως θα πετύχουμε, αν παρουσιαστούμε όπως παρουσιαστήκαμε απόψε (χθες)».