Μαρτίνς: «Περίεργη η στάση του διαιτητή»

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναγνώρισε πρώτα απ’ όλα τα ατομικά λάθη των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην «περίεργη στάση του διαιτητή», Χιλ Μανθάνο.

Δείτε την εκπομπή μας :

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV στάθηκε στη εν γένει διαιτησία του Ισπανού ρέφερι, υποστηρίζοντας πως έδειξε μία περίεργη στάση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ κατήγγειλε πως δεν υπήρχαν μπάλες σε κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Διαβάστε: Ο ένας (Ολυμπιακός) μπαίνει Europa, ο άλλος (Μανθάνο)… Μπένι Χιλ
“Συνέβησαν πάρα πολλά πράγματα σήμερα. Νομίζω πως ξεκινήσαμε πολύ καλά, μπήκαμε πολύ καλά, είμαστε ικανοποιημένοι από όσα πετύχαμε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν μπήκαμε καθόλου συγκεντρωμένοι και επιπλέον κάναμε ένα πολύ σοβαρό λάθος που προκάλεσε το πέναλτι και το γκολ που δεχτήκαμε για το 1-1. Νομίζω πως σε αυτό το επίπεδο τέτοια λάθη δεν μπορούνε να γίνονται γιατί πραγματικά τα πληρώνεις ακριβά και επίσης δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι από την αρχή του δεύτερου μέρους μέχρι και το γκολ. Αυτό νομίζω πως μας κόστισε το αποτέλεσμα”, ανέφερε αρχικά.

Για την τρίτη θέση, είπε: “Νομίζω πως πραγματικά όλα εξαρτώνται από εμάς. Είναι ένας τελικός το ματς με την Πόρτο, θα τα δώσουμε όλα, γνωρίζοντας ότι έχουμε απέναντι μας μια πολύ καλή ομάδα, παρόλα αυτά το θέλουμε πάρα πολύ έχουμε τις φιλοδοξίες και την ικανότητα να περάσουμε στους “32” του Europa League και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σταθώ και σε κάτι ακόμα. Παρόλο που όλοι γνωρίζουν ότι δεν θέλω να σχολιάσω τις φάσεις το πέναλτι, γιατί θέλω να τις δω πιο ψύχραιμα και με περισσότερο χρόνο και περισσότερη ηρεμία, θα ήθελα να σχολιάσω τη γενικότερη συμπεριφορά του διαιτητή σήμερα, ο οποίος έδειξε μια περίεργη στάση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Επίσης θα ήθελα να πω πως σε φάσεις κρίσιμες κατά τη διάρκεια του ματς δεν υπήρχαν μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω σε μια διοργάνωση τόσο μεγάλη όσο το Champions League, αυτό δεν είναι λογικό και ωραίο να συμβαίνει, δεν κάνει καλό στο ποδόσφαιρο και μας κόστισαν και όσον αφορά τον ρυθμό μας, αλλά και γενικότερα ήταν μια άσχημη εικόνα σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση”.