Μπαρτζώκας: «Είχαμε το μομέντουμ, αλλά…»

Απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα βάσει του μομέντουμ που φάνηκε να έχει ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. 

232315Για καθοριστικά λάθη της ομάδας του στα τελευταία λεπτά έκανε λόγο ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό.


«Πρέπει να σταθούμε σε τρία σημεία. Το πρώτο είναι πώς ξεκινήσαμε, όπου φανήκαμε τελείως ανέτοιμοι, ήμασταν διστακτικοί και άτολμοι. Το δεύτερο έχει να κάνει με την απόδοσή μας μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο λεπτό. Το τρίτο κομμάτι είναι το τελευταίο λεπτό, όπου κάναμε τέσσερα λάθη, δύο αμυντικά και δύο επιθετικά. Το μομέντουμ φαινόταν ότι ήταν για μας, καθώς περάσαμε σε ένα σημείο όπου αυτός που μένει πίσω δέχεται πίεση κι έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, η συνέχεια στο γήπεδό μας. Η δουλειά μας είναι να αναλύσουμε το παιχνίδι για να επιστρέψουμε εδώ», δήλωσε. 

«Η πίεση για το αποτέλεσμα επηρεάζει τους παίκτες. Δεν με νοιάζει αν έχει 10 ή 20 χιλιάδες στο γήπεδο. Αν είχαμε σήμερα ευκαιρία έχει σχέση καθαρά με το πώς πήγαμε το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είχε 1/20 τρίποντα, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να μην τους δώσουμε σουτ. Αν μας έλεγε κανείς ότι θα είμαστε ένα καλάθι πάνω ένα λεπτό πριν το τέλος, θα την παίρναμε αυτή την επιλογή. Όμως κάναμε τέσσερα λάθη, που έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Είχαμε και την αστοχία, αλλά και τη διαφορά στις βολές. Σε ένα ματς που κρίνεται με τόσο μικρή διαφορά, αυτό παίζει ρόλο», πρόσθεσε. 

Για την παρουσία του Μάντζαρη είπε: «Η χρονιά είναι μεγαλη και καποιοι παίκτες είναι φορμαρισμένοι σε διαφορετικές περιόδους. Δουλειά μας αλλά και του κάθε παίκτη είναι να φροντίζουμε να εμφανίζεται έτοιμος»

Share and Enjoy !

0Shares
0 0