Κορονοϊός: Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 9 το βράδυ σε όλη τη χώρα

Την αυστηροποίηση των μέτρων με περιορισμό στην κυκλοφορία μετά τις 9 το βράδυ ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Δείτε την εκπομπή μας :

Νέα μέτρα ανακοινώθηκαν από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά την Τετάρτη (11/11). Όπως ενημέρωσε, από το βράδυ της Παρασκευής (13/11) τίθεται περιορισμός κυκλοφορίας από 09:00 το βράδυ μέχρι τις 5:00 το πρωί.

Σε όλη την επικράτεια από τις 9 – 5 το πρωί περιορισμός μετακινήσεων σε όλη την Ελλάδα, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος ισχύουν τα SMS και η βεβαίωση εργαζομένων. Το μέτρο θα τεθεί σε ισχύει από την Παρασκευή.

Ατομική άθληση: Δεν αφορά τις προπονήσεις στα πλαίσια σωματίων. Αφορά μόνο σε προσωπική άσκηση, έως 3 άτομα. Κυνήγι και ψάρεμα δεν επιτρέπονται.

Τηλεργασία: Κάθε οργανισμός δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, θα λειτουργεί μόνο με το απαραίτητο προσωπικό και θα ενημερώνει για το ποιοι έχουν βγει τηλεργασία.

Περιορισμοί κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί

Από Παρασκευή το βράδυ περιορισμός κυκλοφορίας από 09.00 το βράδυ μέχρι τις 5.00 το πρωί . Μετακίνηση μόνο για εργασία μετάβαση σε νοσoκομείο και βόλτα κατοικίδιου.

Περισσότερα σε λίγο