Καρνέζης: «Η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα είναι ο Παναθηναϊκός»

Καρνέζης: «Η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα είναι ο Παναθηναϊκός»

Δείτε την εκπομπή μας

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε ο Ορέστης Καρνέζης στον ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό Radio Goal και μίλησε για την Νάπολι, για την Λιλ αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Παναθηναίκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εμπειρία του στη Γαλλία: «Στη Γαλλία τα πράγματα καλά λόγω του κορωνοϊού. Είμαστε σε καθεστώς lockdown και δεν είναι μια καλή κατάσταση για εμας. Για το ποδόσφαιρο μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος, επειδή πηγαίνουμε πολύ καλά».

Για τον αγώνα Ισπανία – Ελλάδα: «Πήραμε μια σημαντική ισοπαλία εκτός έδρας. Έχουμε μια νέα ομάδα και καινούργιο προπονητή. Ελπίζω να το πάει καλά η Εθνική Ελλάδος».

Για τη Νάπολι: «Την ακολουθώ. Κάποιος που περνάει από αυτή την ομάδα πάντα την κρατάει στην καρδιά του και δεν την ξεχνά ποτέ. Είναι μια ιδιαίτερη σεζόν. Ο κορωνοϊός δεν έχει επιτρέψει στην ομάδα να παίξει αυτό που μπορεί, καθώς έχει συνεχόμενα ματς σε μικρό χρονικό διάστημα. Στο τέλος πιστεύω ότι θα τερματίσει στις πρώτες θέσεις και θα καταφέρει να βγει στο Champions League».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι όμορφο. Έπαιξα στην καλύτερη ομάδα, η οποία είναι ο Παναθηναϊκός. Στη συνέχεια ήθελα να δοκιμάσω μια νέα εμπειρία στην Ιταλία»

Για το πρωτάθλημα που προτιμά: « Η Serie A είναι ένα πρωτάθλημα που βοηθάει πολύ τους τερματοφύλακες».

Για το αν όποιος παίξει στην Ιταλία μπορεί να παίξει παντού: «Κάποιες φορές το νιώθω αυτό για τον Μανωλά, αλλά όχι για όλους όσους παίζουν στην Νάπολι. Έχω υπέροχες αναμνήσεις από εκεί και ακολουθώ την ομάδα».

Για του τερματοφύλακες της Νάπολι: «Είναι δύσκολο για μια δυνατή ομάδα να στηρίζεται σε έναν τερματοφύλακα για τόσο πολλά παιχνίδια. Για μένα η εναλλαγή μεταξύ Μέρετ και Οσπίνα είναι σωστή».

Για τον προπονητή του στην Λιλ Γκατιέ: «Είναι ένας καλός προπονητής και βρίσκεται στην ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια. Έχει κρατήσει σε καλό επίπεδο την ομάδα, η οποία μεγαλώνει όλο και πιο πολύ. Έχει ένα ωραίο προπονητικό κέντρο και ένα καινούριο γήπεδο. Είχαν πλάνο όλα αυτά τα χρόνια και πλέον βρισκόμαστε στην πρώτη θέση».