Καραπαπάς για τηλεοπτικά: «ενδιαφέρουσα η πρόταση για SupeLeague TV»

Καραπαπάς για τηλεοπτικά: «Ο Ολυμπιακός θα ακούσει την όποια πρόταση αλλά με στοιχεία και δεδομένα, ενδιαφέρουσα η πρόταση για SupeLeague TV»

Δείτε την εκπομπή μας

Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, έκανε την τοποθέτησή του σε τηλεδιάσκεψη για τα τηλεοπτικά της Λίγκας.

Ξεκάθαρη ήταν η θέση του Ολυμπιακού, όπως εκφράστηκε από τον Κώστα Καραπαπά στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας για τα τηλεοπτικά: «Ο Ολυμπιακός δεσμεύεται ότι θα ακούσει την όποια πρόταση υπάρξει απο πάροχο ή όποια άλλη πρόταση γίνει απο μέλος του Συνεταιρισμού αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα δεσμευτεί ότι συναινεί σε κάτι που δεν έχει μορφή. Αν θέλουμε να είμαστε σοβαροί και να μας παίρνουν σοβαρά και οι μελλοντικοί χορηγοί της Λίγκας πρέπει να μιλάμε με στοιχεία και δεδομένα.

Τηλεοπτική διαχείριση κοινή με αυτό το ποσό, απο αυτόν τον πάροχο, με αυτή τη διάρκεια και με αυτά τα κριτήρια διανομής στις ομάδες. Όταν υπάρχουν αυτοί οι όροι τότε ο Ολυμπιακός θα απαντήσει».

Επιπλέον υπογράμμισε πως «υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση μέλους του Συνεταιρισμού για δημιουργία SuperLeague TV. Κι αυτό θέλει μεγάλη συζήτηση και προετοιμασία αρχικά για να παρουσιαστεί σαν σενάριο στον Συνεταιρισμό και μετά να πάρουμε θέση. Διότι το να παράξουμε τηλεοπτικό προιόν σημαίνει άλλες διαδικασίες, κόστος παραγωγής κ.λ.π.. Πρέπει λοιπόν να δούμε όλα αυτά τα θέματα και να προετοιμαστούμε. Προτείνουμε τη δημιουργία μιας ομάδας εργασίας για τα τηλεοπτικά. Το θέμα είναι τεράστιο για όλους και δεν γίνεται να πέφτει στους ώμους του εκάστοτε Προέδρου της Λίγκας».

Πηγή Gazzetta.gr