Κανάλι έκπληξη για το κύπελλο!

Κανάλι έκπληξη για το κύπελλο!

Δείτε την εκπομπή μας

«Άστεγο» τηλεοπτικά παραμένει το Κύπελλο Ελλάδας και η ΕΠΟ καλείται τις επόμενες μέρες να βρει πάροχο που θα πάρει τα δικαιώματα με μία ικανοποιητική πρόταση.

Μάλιστα, η Cosmote TV ήταν το μοναδική κανάλι που κατέθεσε προσφορά για την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου της τρέχουσας περιόδου, παρά ταύτα η Ομοσπονδία έδωσε αρνητική απάντηση.

Η πρόταση του συνδρομητικού ήταν στις 900.000 ευρώ και κρίθηκε ασύμφορη από την ΕΠΟ. Κι αυτό μάλιστα όχι μόνο επειδή ήταν μικρότερη και από την περσινή, η οποία προέβλεπε 1.250.000, η μείωση δηλαδή ήταν της τάξης του 30%, αλλά και επειδή ενσωμάτωνε και τα εμπορικά δικαιώματα της διοργάνωσης

Η εναλλακτική που ακούγεται
Η άρνηση της ΕΠΟ σημαίνει πως θα στραφεί σε ιδιωτικούς σταθμούς και μάλιστα ακούγεται τις τελευταίες ώρες πως υπάρχουν σκέψεις να γίνει κίνηση και από το Action 24! Μένει να δούμε τις εξελίξεις.

https://www.flash.gr/sports/2009182/oi-enallaktikes-tis-epo-gia-tis-metadoseis-sto-kypello-ellados?fbclid=IwAR1Li8MIIIoZdvPMxSiGhzHfaFIyNV1G5sHDgiBrZwnIi9mbqrIHCfQWqmU