Γ. Αγγελόπουλος: «Με τον Βασίλη ηγέτη πετύχαμε απίστευτα πράγματα»

Γ. Αγγελόπουλος: «Με τον Βασίλη ηγέτη πετύχαμε απίστευτα πράγματα»

Δείτε την εκπομπή

Σε μία λαμπρή εκδήλωση η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμά τον Βασίλη Σπανούλη για την προσφορά του στην ομάδα, αλλά και όλα όσα πέτυχε στη σπουδαία καριέρα του.

Οι διοικητικοί ηγέτες του Ολυμπιακού μίλησαν για τον τεράστιο «V-SPAN» και φυσικά αποθέωσαν αυτόν τον τεράστιο παίκτη και άνθρωπο.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε: “Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν εδώ σήμερα. Η σημερινή βραδιά είναι ιστορική δεν έχει ξαναγίνει . Ο Ολυμπιακός το αξίζει, ο Σπανούλης το αξίζει. Ο Σπανούλης με την καθημερινή του παρουσία στο γήπεδο έφερε το πνεύμα του νικητή, τον ευχαριστούμε για αυτό”.

Με τη σειρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, πήρε τον λόγο και είπε: “Είχαμε μιλήσει με τον Βασίλη και όταν ήταν στο Μαρούσι. Θυμάμαι ότι ήμουν στην Αμερική και μίλησα με τον Παναγιώτη. Ένιωσα ότι ήταν το σωστό timing. Με τον Βασίλη ηγέτη πετύχαμε απίθανα πράγματα, ξεπεράσαμε τα όνειρά μας. Κέρδισε στο γήπεδο και στα αποδυτήρια τον τίτλο του ηγέτη. Αξίζει αυτό που ζει σήμερα. Φτάσαμε στην κορυφή της Ευρώπης κόντρα σε όλα. Δεν ήταν όλα όμορφες στιγμές. Ο Βασίλης προς τιμήν του στήριξε όλες τις δύσκολες αποφάσεις και το 2011 και το μέχρι τέλους”