Η Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς αναγνωρίζει την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη! (Vid)

Μία ακόμα τιμητική βράβευση για τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Την Δευτέρα (13/5) η Ιερά Μητρόπολη Πειραιά βράβευσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσφορά του τόσο σε αυτή όσο και στην κοινωνία, γενικότερα.

Η Ιερά Μητρόπολη οργάνωσε συναυλία κατά της φτώχειας, η οποία έλαβε χώρα στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά, για την ενίσχυση του Γενικού Φιλόπτωχου Ταμείου και των σισσιτιών. Φυσικά, σε μια τέτοια εκδήλωση δεν θα μπορούσε να μην δώσει το «παρών» ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι βρίσκεται πάντα δίπλα στον συνάνθρωπο και σε όλους όσους έχουν ανάγκη. Μην ξεχνάμε, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης αλλά και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, προσέφεραν τις ημέρες του Πάσχα, περισσότερα από 7.500 δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι προσπαθούν να επιβιώσουν κάτω από δύσκολες οικονομικά συνθήκες!

Τέλος, να σημειώσουμε ότι εκτός του ηγέτη του Ολυμπιακού, στην εκδήλωση βρέθηκε και ο Γιάννης Μώραλης, ενώ βραβεύτηκε επίσης και η Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO και Πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η οποία είναι σε συνεχή συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μιας και κάθε χρόνο οι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται στην ΕΛΠΙΔΑ, προκειμένου να μοιράσουν χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Σωματείο.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δείχνει σε κάθε ευκαιρία το κοινωνικού του πρόσωπο και το πόσο δίπλα βρίσκεται στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη…

Πηγή Gavros.gr

Δείτε το Video :

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0