Φαν’τ Σχιπ για Τσιμίκα: «Στο υψηλότερο επίπεδο»!

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει άπαντες, με την απόδοσή του, με την εργατικότητά του, με την άνοδό του, στο γήπεδο, αλλά και με την ταπεινότητά του. Ομάδες από το εξωτερικό τον θέλουν και στρώνουν… χαλί στα πόδια του, με τον Ολυμπιακό να περιμένει καρτερικά και να αναμένει τις κατάλληλες προτάσεις, για να γίνει η μεταγραφή.

Δείτε την εκπομπή μας

Για την αξία του Τσιμίκα, αλλά και για την ικανότητά του να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο, μίλησε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σχιπ.

«Είναι καλός παίκτης, νεαρός ακραίος αμυντικός που παίζει πολύ καλά. Έχει κάνει θαυμάσια σεζόν παίζοντας πάντα βασικός, ξέρω ότι τον θέλουν σημαντικά κλαμπ, αν η Νάπολι είναι μεταξύ τους είναι λογικό. Είναι μία από τις πιο σημαντικές ομάδες στην Ιταλία και για τον Τσιμίκα θα ήταν σημαντικό βήμα, έχει την ποιότητα για να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα αναφέρθηκε και σε έναν άλλο ερυθρόλευκο στην καρδιά, πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, τον Κώστα Μανωλά, λέγοντας: «Είναι καλός αμυντικός, το έδειξε στην πρώτη χρονιά του στη Νάπολι, αλλά έχει ανάγκη να κερδίσει και άλλα τρόπαια για να γίνει θρύλος. Το σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές είναι να πετυχαίνουν τους στόχους τους με τις ομάδες τους, έτσι όλοι θα τους θυμούνται για πάντα», εξήγησε.