Εποχή Μαρινάκη-Κουντούρη: Σοκ και δέος με 10 ευρωπαϊκά στον ερασιτέχνη!

Εποχή Μαρινάκη-Κουντούρη: Σοκ και δέος με 10 ευρωπαϊκά στον ερασιτέχνη!

Δείτε την εκπομπή μας

Μιχάλης Κουντούρης, 15/03/2023:
«Το μόνο που θα πω είναι ότι θα συνεχίσουμε όσο είμαστε στη θέση αυτή να προσπαθούμε να κάνουμε τον κόσμο του Ολυμπιακού περήφανο για τις ομάδες που έχει».

Η σημερινή κατάκτηση του Challenge cup από το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, πρόσθεσε μια ακόμα χρυσή σελίδα στην ερυθρόλευκη ιστορία πέντε μέρες μετά τα 98α γενέθλια του συλλόγου.

Ο τίτλος αυτός είναι το τρίτο ευρωπαϊκό του τμήματος, το 14ο ευρωπαϊκό τρόπαιο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού στα ομαδικά αθλήματα (15ο μαζί με τα ατομικά αθλήματα), ενώ συνολικά είναι το 19ο ευρωπαϊκό/παγκόσμιο τρόπαιο του συλλόγου μαζί με τις τρεις Ευρωλίγκες και το διηπειρωτικό κύπελλο στο μπάσκετ. Αν προσθέσουμε και το βαλκανικό κύπελλο στο ποδόσφαιρο, οι διεθνείς τίτλοι γίνονται 20!

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στο έπος της εποχής Μαρινάκη-Κουντούρη στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Παρότι πρόκειται για μόλις 12 χρόνια από τα 98 της Ερυθρόλευκης ιστορίας, εν τούτοις σε αυτή την περίοδο όπου κυριάρχησαν τρομακτικές δυσκολίες (μνημόνια, πανδημία, φορολόγηση ερασιτεχνικού αθλητισμού), κατακτήθηκαν από τον Ολυμπιακό 10 ευρωπαϊκά τρόπαια!

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι μιλάμε για 10 ευρωπαϊκά τρόπαια στα τελευταία εννέα χρόνια, δεδομένου ότι τη σεζόν 2019-20 όταν ολοκληρώθηκαν οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω κορονοϊού!

Δείτε την συνέχεια εδώ