Τμήματα Βόλεϊ: Ένας ξένος και δύο βαρβάτες ξένες

Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για το βόλεϊ γυναικών καλά κρατεί, η Σοφία Κοσμά θα απαντήσει θετικά εντός των ημερών και θα παραμείνει στην ομάδα, ενώ στόχος της διοίκησης είναι η απόκτηση δύο σπουδαίων ξένων παικτριών, που θα κάνουν τη διαφορά στην Ελλάδα και θα βοηθήσουν για διάκριση στην Ευρώπη.

volley1Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει, λοιπόν, δύο δυνατές ξένες, που θα αγωνίζονται και ακραίες και διαγώνιες, για να έχει εναλλακτικές λύσεις ο Γιάννης Νικολάκης. Το επίπεδο των παικτριών θα είναι ένα σκαλί παραπάνω από αυτές που έπαιζαν πέρυσι, ενώ  θα μείνει ανοιχτή η θέση της τρίτης ξένης.

Ως τότε ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί στις Λαμπρούση, Γιώτα συν μια Ελληνίδα που θα αποκτηθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και ταλαντούχα ακραία που θα προστεθεί στις τρεις βασικές.

Στους άνδρες, ο σχεδιασμός προβλέπει πασαδόρους του Προύσαλη, Μαρούλη, διαγώνιους τους Γιορντάνοφ και ένα Έλληνα, με προτεραιότητα τον νεαρό Τζουμάκα που ανήκει στο Κούνεο.

Ακραίοι θα είναι οι Χριστοφιδέλης, Ντιάτσκοφ, Κοκκινάκης, συν ένας Έλληνας, λίμπερο ο Στεφάνου και σίγουροι κεντρικοί οι Γιούρισιτς, Πελεκούδας, με τον Σμαραγδή να επανέρχεται τον Δεκέμβριο, ενώ θα αποκτηθεί και ένας ξένος μόλις ο αριθμός του αυξηθεί στους τέσσερις.