Είναι… παράσημο και για τους δύο!

Δεν χωράει αμφιβολία, είναι πολύ μεγάλη υπόθεση το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Ουσεϊνού Μπα. Όχι μόνο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά εννοείται και για τον Ολυμπιακό!

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός δεν ξεκίνησε βασικός στη σεζόν και πήρε λίγες ευκαιρίες. Μέχρι που εκμεταλλεύτηκε κάθε συμμετοχή του και έφτασε σε σημείο να μη βγαίνει από την ενδεκάδα. Ότι έχει ήδη καταγράψει 25 συμμετοχές, «λέει» πολλά.

Με την εικόνα του και τη σοβαρότητα που έχει δείξει στην πλειοψηφία των αγώνων που έχει παίξει, έχει «κερδίσει» τη θέση του. Και έχει «κερδίσει» και την τεράστια τιμή να απασχολείς τη Λίβερπουλ. Δεν είναι το πιο εύκολο και το πιο απλό πράγμα να σε θέλει μία τόσο μεγάλη ομάδα.

Και εννοείται αυτό είναι και μεγάλο παράσημο και για τον ίδιο τον Ολυμπιακό, που βλέπει ένα… δικό του παιδί, μία δική του ανακάλυψη από τη Β’ Γαλλίας, να απασχολεί κορυφαία κλαμπ.

Είτε προχωρήσει η υπόθεση στο παρασύνθημα, είτε μείνει στο φιλολογικό ενδιαφέρον, το ότι αποτελεί παράσημο και για τον Μπα, και για τον Ολυμπιακό, δεν αλλάζει.
Πηγή Gavros.gr