Σοκάρει η νέα περιγραφή για το «ντου» στην Λεωφόρο!

Σοκάρει η νέα περιγραφή για το «ντου» στην Λεωφόρο!

Διαβάστε τι είπε άνθρωπος του Παναθηναϊκού, σχετικά με τους οπαδούς που μπούκαραν στο γήπεδο και κατέστρεψαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους. Τι λέει για το λουκέτο στην Θ.13;

PAO-EPEISODIA-13

Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Παναθηναϊκού κατά της τιμωρίας των πράσινων για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και εκεί ακούστηκαν πολλά και διάφορα, σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Από όσα ειπώθηκαν, φάνηκε πως στο Τριφύλλι προσπαθούν να ρίξουν την ποινή, αλλά και να οριστεί ξανά το ματς με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, αφού θεωρούν πως ό,τι έγινε, ήταν αποκλειστικά ευθύνη του διαιτητή.

Μεταξύ άλλων, οι Πράσινοι εξήγησαν τι… πήγε στραβά και γιατί ζητούν να γίνει το παιχνίδι ξανά, ενώ έδωσαν και εξηγήσεις σχετικά με την φωτοβολίδα που έπεσε στον Φινμπόγκασον και τον τρόπο που πέρασε στο γήπεδο.

Ωστόσο, εξίσου σημαντικά ήταν και τα όσα είπε ο κ. Απόστολος Κασκάνης, υπεύθυνος ασφαλείας του Παναθηναϊκού, για το «ντου» που έγινε μετά την ανακοίνωση για οριστική αναβολή του ντέρμπι, τα σπασμένα λουκέτα και τις πόρτες που ξηλώθηκαν!!

Διαβάστε αναλυτικά:

«Είχαμε αποφασίσει ορισμένα μέτρα με την αστυνομία. Είχαν γίνει διπλά μπλόκα για να μπεις στις θύρες. Ένα μετά τις κλούβες και ένα στην είσοδο των θυρών. Μέχρι να φτάσει η αποστολή του Ολυμπιακού είχαν αποκλειστεί οι χώροι γύρω από το γήπεδο. Υπήρχε μεγάλος συνωστισμός και αυτό δυσκόλευε τον έλεγχο από την αστυνομία.

Σε 5.000 κόσμο, να ελέγξεις 100% έναν οπαδό είναι δύσκολο. Το στυλό για την φωτοβολίδα που πέταξαν στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι πολύ μικρό. Μπορείς να το βάλεις στο παπούτσι και να το περάσεις άνετα.

Από την ρίψη των φωτοβολίδων και ύστερα, δεν υπήρξε κάτι άλλο εκτός από ορισμένες αψιμαχίες στην 11. Απλά σπρωξίματα ήταν, ανεβήκαμε αμέσως πάνω και τους χωρίσαμε. Αυτόν έγινε κατά τις 7.10. Ο κόσμος δεν υπήρχε κάτι εκτός από το πάθος που φωνάζουνε. Όλοι περιμέναμε πότε ο διαιτητής θα μπει μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να δει ότι όλα ήταν εντάξει και να γίνει ο αγώνας κανονικά. Όλοι αυτή την αίσθηση είχαμε.

Δεν έσπασαν τα λουκέτα στις πόρτες. Είχαμε βάλει ειδικά λουκέτα που δεν έσπαγαν. Ξερίζωσαν τις πόρτες, τις πετάξανε και μπήκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Με την ΑΕΚ ήταν πιο έντονη η ατμόσφαιρα. Από τα μεγάφωνα γινόντουσαν συνεχώς εκκλήσεις.

Μετά τις φωτοβολίδες στους παίκτες του Ολυμπιακού, μέχρι την ανακοίνωση της αναβολής του αγώνα, δεν έγινε κάτι άλλο παρά μόνο ορισμένα σπρωξίματα στην θύρα 11…».

Πηγή : http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/317605/sokarei-i-nea-perigrafi-gia-ntoy-stin-leoforo