Χασάν : «Ευγνώμων για όσα έχω, μεγάλη η διαφορά του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους»

Χασάν : «Ευγνώμων για όσα έχω, μεγάλη η διαφορά του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους»

Δείτε την εκπομπή μας

Αποσπάσματα των δηλώσεων του Χασάν στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής»:

Για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό: «Το αφιερώνω πάνω από όλα στον πατέρα μου, στους ανθρώπους που είναι κοντά μου. Σε όλους τους φίλους μου και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Νομίζω ότι ο αριθμός τίτλων που έχει ο Ολυμπιακός δείχνει τη μεγάλη διαφορά που έχει με τους αντιπάλους. Δεν υπάρχει σύγκριση. Και φυσικά η συμπεριφορά του Ολυμπιακού, το να παίζει όλα τα παιχνίδια του για τη νίκη, κάτι που δείχνει δυνατό χαρακτήρα για όλους τους παίκτες. Όλα αυτά δείχνουν πως πρόκειται για έναν μεγάλο σύλλογο, με μεγάλη διαφορά από τους άλλους.

Νιώθω πολύ ευτυχισμένος. Όλα εδώ είναι υπέροχα. Ο σύλλογος, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου. Όλα είναι όμορφα εδώ. Έχουμε μία καταπληκτική ομάδα και όλοι είμαστε ευτυχισμένοι. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν σκέφτομαι καθόλου το μέλλον. Όμως υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα να καταφέρουμε και νιώθω συνεχώς τη δίψα για περισσότερα. Νομίζω ότι το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η αφοσίωση και η επιμονή».

Για τη φετινή σεζόν σε ατομικό επίπεδο: «Πράγματι νομίζω ότι έκανα μία καλή σεζόν. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη, γιατί έπαιξα λιγότερο εξαιτίας του χρόνου που έμεινα εκτός λόγω covid. Προφανώς, λοιπόν, αν είχα περισσότερα λεπτά συμμετοχής ίσως να υπήρχε μεγαλύτερη διαφορά με περισσότερα γκολ Όπως, όμως πάντα λέω, είμαι ευγνώμων στο Θεό και ό,τι και αν συμβαίνει στη ζωή μας πρέπει να είμαστε ευγνώμονες γιατί όλα συμβαίνουν για έναν λόγο. Ίσως, ναι λοιπόν, πρόκειται για μία από τις καλύτερες σεζόν. Πάντα, όμως, ανυπομονώ να σκοράρω περισσότερα γκολ».

Για την απουσία του λόγω του κορωνοϊού: «Όταν πήρα τα αποτελέσματα από τον γιατρό, μου ανακοίνωσε ότι θα μπορούσα να μείνω για αρκετό διάστημα έξω χωρίς να μπορώ να κάνω το αγαπημένο μου πράγμα. Αυτό ήταν ένα σοκ για μένα. Για την οικογένειά μου, για όλους όσοι με αγαπούν. Για όλους όσοι είναι δίπλα μου. Δεν μπορούσα να το πιστέψω εκείνη τη στιγμή που πήρα τα αποτελέσματα. Σκέφτηκα, όμως, ότι έπρεπε απλά να δεχτώ ό,τι μου επιφύλασσε ο Θεός και να είμαι ευγνώμων για όσα έχω. Έπρεπε απλά να κάνω υπομονή και να περιμένω για τη στιγμή που όλα θα πήγαιναν καλά. Και ευτυχώς μετά από δύο μήνες μπόρεσα ξανά να κάνω ό,τι αγαπώ περισσότερο. Ήταν μία δύσκολη στιγμή στη ζωή μου γιατί δεν ήξερα αν θα ξαναέπαιζα ποδόσφαιρο ή όχι. Ήταν, λοιπόν, μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου και την πέρασα δίπλα σε ανθρώπους που πάντα με στηρίζουν. Τη σύζυγό μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου, επομένως τους ευχαριστώ όλους».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς και την εμπιστοσύνη του: «Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, πολύ ωραίος τύπος, πολύ καλός προπονητής. Με έχει βοηθήσει πολύ. Έχω δουλέψει ξανά μαζί του στην Πορτογαλία. Έχω μάθει πολλά από εκείνον. Έτσι, από όταν ήρθα στον Ολυμπιακό και συνέχισα να δουλεύω μαζί του έχουμε μία καλή σχέση. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής και του εύχομαι κάθε επιτυχία στη ζωή και την καριέρα του γιατί είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και τα αξίζει όλα αυτά».

https://www.to10.gr/podosfero/superleague/1504042/chasan-evgnomon-gia-osa-echo-megali-diafora-tou-olybiakou-apo-tous-ypolipous/