Αύγουστο (του ’19) αποκλείστηκε ο ένας (ΠΑΟΚ), Αύγουστο (του ’20) ο άλλος (Ολυμπιακός)!

Βγαίνουν και κάνουν πλάκα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Γουλβς. Βγαίνουν και κάνουν πλάκα που αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός και δεν κατάφερε να περάσει στο Final 8 του Europa League.

Δείτε το Pre-Game για τον μεγάλο αγώνα του Ολυμπιακού στην Αγγλία!

Την ώρα που η ομάδα τους αποχαιρέτησε την Ευρώπη από τα πλέι οφ του Europa League, κάνουν καζούρα για τον Ολυμπιακό που πέρασε τρεις προκριματικούς γύρους, μπήκε στους ομίλους του Champions League, συνέχισε στο Europa League, απέκλεισε την Άρσεναλ στους «32» και λίγο έλειψε να αποκλείσει και τη Γουλβς στους «16».

Το μόνο κοινό που έχει ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι ότι αποκλείστηκαν από την Ευρώπη τον ίδιο μήνα. Στην ίδια σεζόν. Αλλά με διαφορά ενός έτους!

Στις 29 Αυγούστου (του 2019) αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ παρά τη νίκη του επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Πριν καλά-καλά ξεκινήσει να παίζει στην Ευρώπη, αποκλείστηκε!

Στις 6 Αυγούστου (του 2020) αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός μετά την ήττα του από τη Γουλβς με 1-0, στους «16» του Europa League. Βρέθηκε μία ανάσα από το Final 8, αλλά η πορεία του κρίνεται εξαιρετική.

Αυτή είναι η διαφορά μας. Εντάξει είμαστε;