Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Μασούρα (vids)

Αδιανόητο αυτό που συμβαίνει με τον Μασούρα (vids)

Δείτε την εκπομπή

Το αναφέρουμε προκαταβολικά διότι έχει τη σημασία του: Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται. Να είναι στο γήπεδο. Να είναι στις βασικές επιλογές των προπονητών τους. Να έχουν ρόλο πρωταγωνιστικό. Και μιας και επί της ουσίας η συγκεκριμένη διαδικασία λειτουργεί διαδραστικά; Όσο καλύτερα κάνουν τη δουλειά τους στο χορτάρι, προφανώς τόσο περισσότερο βρίσκονται να το πατούν.

Καμιά φορά όμως είναι άλλο να παρατηρείς «γενικά» μια τέτοια κατάσταση και άλλο να τη ζεις. Και πραγματικά θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μιλούσε ειδικά για αυτό ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής των καιρών μας: Ο Γιώργος Μασούρας που εδώ και δύο μήνες συμμετέχει –και μάλιστα πάντα ως «βασικός»- σε ένα ματς κάθε 3-4 βράδια.

Για την ακρίβεια οι νύχτες είναι 56 –από τις 22 Σεπτέμβρη όταν και ξαναπάτησε στις ράγες μετά τον τελευταίο τραυματισμό του- και τα ματς 14: Ένα κάθε 4 βράδια για τον χαρισματικό μεσο-επιθετικό που την Κυριακή σκόραρε το μοναδικό γκολ της εθνικής μας με το Κόσοβο. Το έκτο του γκολ συνολικά σε αυτό το διάστημα.

Δείτε την συνέχεια εδώ

Share and Enjoy !

0Shares
0 0