Αποθέωσε Μεντιλίμπαρ ο Πασχαλάκης: “Υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο και προπονητής με ισχυρό mentality” (vid)

Δείτε την εκπομπή μας

O τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, στην κάμερα της NOVA αποθεώνοντας τον Βάσκο τεχνικό για όσα έχει αλλάξει όσο καιρό είναι στην ομάδα.
Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA μετά την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα του ΠΑΟΚ έκανε ο τερματοφύλακας των Ερυθρόλευκων, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμβολή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην ομάδα, παρά τον λίγο χρόνο που είναι στους Ερυθρόλευκους.

Για το ματς: “Είναι μικρό δείγμα αυτού που μπροεί να κάνει η ομάδα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί. Μόνο χαρά με αυτή την προσπάθεια των παιδιών”.

Για το τι έκρινε το ματς: “Ήταν οι ζώνες μας όπως έπρεπε, θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι, αυτό είναι βασικό”.

Για το αν είναι η ψυχολογία στα ύψη ενόψει Φερεντσβάρος: “Θα σας πω αυτό που είπα και προχθές, η ψυχολογια είναι ισορροπημένη, αυτό είναι που θέλουμε ισορροπία”.

Για τον Μεντιλίμπαρ: “Υπάρχει ένα πλάνο πιο ξεκάθαρο και ένας προπονητής που το mentality που έχει είναι πιο ισχυρό, είναι νικητής, υπαρχει πειθαρχία και σεβασμός”.

Για την ανανέωση: “Έχω πει ότι είμαι σπίτι μου, νιώθω τέλεια στην Αθήνα, ζω ονειρικά στην Αθήνα. Όσον αφορά στο συμβόλαιο, ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη οικογένεια και ξέρει να το διαχειρίζεται αυτό, όταν είναι να ανακοινωθεί θα γίνει”.

Για το γκολ του Ποντένσε: “Είναι ένα παιχνίδι που χρειαζόμαστε και τους 11, όχι μόνο τον Ντάνιελ. Χαρούμενοι για αυτόν. Έχουμε μία ομοιογένεια σαν ομάδα και αυτό με κάνει χαρούμενο”, είπε Αλέξανδρος Πασχαλάκης.