Ο Βερδού υπέγραψε στην Μπέτις

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε “ζεστά” για την απόκτηση του 30χρονου επιτελικού μέσου, Τζοάν Βερδού, αλλά πρόσφατα απέσυρε την επιθυμία του καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν απάντησε στους ερυθρόλευκους στην προθεσμία που είχε. Αυτό, βέβαια, ίσως είχε να κάνει και με το νέο “μπάσιμο” που έκανε η Ρεάλ Μπέτις, η οποία και τον απέκτησε τελικά, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με τον Καταλανό ποδοσφαιριστή.

Ο ποδοσφαιριστής πέρασε με επιτυχία από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιο του, που σύμφωνα με πληροφορίες θα του αποφέρει 900.000 ευρώ καθαρές ετήσιες απολαβές.

Μάλιστα μπορεί να τις ανεβάσει στο 1.1 εκ. ευρώ αν πιάσει διάφορα μπόνους που υπάρχουν στη μεταξύ τους συμφωνία. Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός προσέφερε τριετές συμβόλαιο στον Βερδού (ένα χρόνο λιγότερο δηλαδή), με αποδοχές πάνω-κάτω ίδιες (το 1.4 δεν επιβεβαιώθηκε από κάποια πηγή).

Οι ερυθρόλευκοι πάντως, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, πίστεψαν πολύ στην περίπτωση του πρώην άσου της Εσπανιόλ και “δούλεψαν” πάνω στη μεταγραφή για αρκετό διάστημα. Ο ίδιος ωστόσο προτίμησε την Πριμέρα και την Μπέτις.

Πηγή: Redplanet.gr