Ανιγκό: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα»

Ανιγκό: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα»

Δείτε την εκπομπή μας

Ο Ζοζέ Ανιγκό έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού και το συνδύασε με μία μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο κόουτς μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, αλλά και για αυτό που έρχεται με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Για το πώς έζησε το ντεμπούτο του: “Ήταν μια καλή νίκη για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και είμαστε ικανοποιημένοι. Δείξαμε πειθαρχία. Ακολούθησαν το πλάνο μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό”.

Για το τι είπε στους παίκτες και γύρισε το ματς: “Η αλήθεια είναι ότι ξεκινήσαμε δυναμικά, αλλά δεν ανταμειφθήκαμε. Αυτό που τους είπα είναι ότι δεν μπορούσαν να χάσουν αυτό το ματς με την ενέργεια που δείξανε. Ξέραμε ότι η ομάδα δεν θα εγκαταλείψει τις προσπάθειες, δεν θα τα παρατήσει. Αυτό δεν μπορεί πάντα να συμβεί δεν είναι εύκολο. Δεν γινόταν με αυτή την ενέργεια να χάσουμε το παιχνίδι”.

Για το ότι έφερε τρεις παίκτες από το πάγκο και οι δύο χρίστηκαν σκόρερ: “Μερικές φορές πετυχαίνει, κάποιες όχι. Σήμερα η ομάδα έδειξε σπουδαίο αγωνιστικό πνεύμα και σπουδαία αγωνιστική διάθεση. Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοσή τους”.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: “Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Σίγουρα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε την ίδια νοοτροπία. Δεν θα είναι εύκολο ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα μεγάλη δύναμη. Θα πάμε εκεί με το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα. Αν το κάνουμε αυτό μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον οποιονδήποτε με σπουδαία αποτελέσματα”.