Πρίντεζης: “Θέλω να παίξω ακόμα έναν χρόνο”

Πρίντεζης: “Θέλω να παίξω ακόμα έναν χρόνο”

Δείτε την εκπομπή μας:

Μετά τους 6 πόντους-4 ριμπάουντ, ο υπαρχηγός των Πειραιωτών αναφέρθηκε στο σημαντικό αυτό αποτέλεσμα, στο μέλλον του και τον Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα είπε ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού:

Για το ματς: “Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο δεκάλεπτο, δεχτήκαμε πολλούς πόντους αλλά μετά αποφασίσαμε να παίξουμε με αλλαγές σε όλα τα σκριν, παίξαμε πιο συγκεντρωμένα στα επόμενα δεκάλεπτα και γυρίσαμε το παιχνίδι.

Όλα τα παιχνίδια θέλουν ένταση, παίξαμε με μια ομάδα με ρόλους, έχει ψηλούς, έχει κοντούς τελικά ήταν καλή η απόφαση να παίξουμε με αλλαγές. Η συγκεκριμένη άμυνα έχει θετικά και αρνητικά, το ριμπάουντ είναι ένα από αυτά όλα τα σουτ που πήρε η Ζενίτ ήταν μαρκαρισμένα”.

Για την συνέχεια της Ευρωλίγκας: ”Δεν ξέρω αν έχουμε ελπίδες ίσως κάποιες ελάχιστες αν κάνουμε 4/4. Θα πρέπει να τελειώσουμε τη χρονιά με σωστό τρόπο. Έχουμε την υποχρέωση να τελειώσουμε τη χρονιά με σωστό τρόπο.

Ο περισσότερος κόσμος μένει σπίτι του. Δεν ξέρεις πώς διαχειρίζεται ο καθένας το άγχος και την πίεση. Παρακολουθεί την ομάδα του και θέλει να περνάει ευχάριστα το δίωρο. Μας στενοχωρεί που στα τελευταία παιχνίδια δεν του δώσαμε χαρά. Οφείλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με ψηλά το κεφάλι σαν Ολυμπιακός”.

Για τον Βασίλη Σπανούλη: ”Πάντα χαίρομαι για τον Βασίλη, μακάρι να είναι καλά και να συνεχίσουμε να τον βλέπουμε”.

Για τον ίδιο: ”Πάντα έχει προτεραιότητα η ομάδα, ακόμα και όταν ήμουν στα ντουζένια μου προτεραιότητα ήταν η ομάδα και πάλι προτεραιότητα παραμένει τι θα αποφασίσει ο προπονητής και οι πρόεδροι, σίγουρα θέλω να παίξω άλλη μια χρονιά, έχω ταυτιστεί με τον ρόλο που μου έχει δώσει ο προπονητής και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό”