Βρετανία: Προσπάθησαν να διαρρήξουν το Μπάκινγχαμ

Δύο άνδρες συνελήφθησαν έξω από το Παλάτι- Κανένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν βρισκόταν στο Παλάτι εκείνη τη στιγμή

Η αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα πως συνέλαβε δύο άνδρες ως υπόπτους για απόπειρα διαρρηξης, το βράδυ της Δευτέρας, στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου κατοικεί η βασίλισσα Ελισσάβετ.

Ο πρώτος βρέθηκε στις 22.30, τοπική ώρα, πίσω από τα προστατευτικά κάγκελα του Παλατιού, «σε έναν τομέα που είναι ανοικτός για το κοινό κατά τη διάρκεια της ημέρας μόνον», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση.

Ο φερόμενος ως συνεργός του συνελήφθη έξω από το Παλάτι, μέσα το οποίο κανένα από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν βρισκόταν εκείνο το βράδυ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι δύο άνδρες αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, αλλά είναι υποχρεωμένοι να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στη διάθεση της αστυνομίας.

Το νέο επεισόδιο ανάγκασε την αστυνομία να αναθεωρήσει τους κανονισμούς ασφαλείας του Παλατιού, όμως σε κάθε περίπτωση ό,τι συνέβη σε τίποτε δεν μπορεί να συγκριθεί με την εντυπωσιακή διείσδυση του 30χρονου Μάικλ Φάγκαν, ο οποίος είχε κατορθώσει να φθάσει έως και την κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας.

Βρετανία Προσπάθησαν να διαρρήξουν το ΜπάκινγχαμΠηγή : http://www.protothema.gr