Λίπος στην κοιλιά: 3 στρατηγικές για να απαλλαγείς μια για πάντα!

Λίπος στην κοιλιά: 3 στρατηγικές για να απαλλαγείς μια για πάντα!

Έρευνα με τη συμμετοχή χιλιάδων γυναικών από όλο τον κόσμο έδειξε ότι το σημείο του σώματος για το οποίο αισθάνονται μεγαλύτερη ανασφάλεια είναι η κοιλιά.

bigstock Fiber 108834878

Μια γυναίκα με κάποια παραπανίσια κιλά δεν υπονομεύει απαραίτητα την υγεία της, είναι όμως γνωστό ότι το σπλαχνικό λίπος είναι το χειρότερο, καθώς προάγει τη φλεγμονή και δυσχεραίνει τη λειτουργία της καρδιάς.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να αποκτήσετε κοιλιακούς πρωταθλητή για να είστε υγιείς. Υιοθετώντας απλές αλλαγές στην καθημερινότητά σας μπορείτε να απαλλαγείτε από το λίπος στην κοιλιά, πρωτίστως για να έχετε καλή υγεία.

Δεν χρειάζεται να κόψετε τους υδατάνθρακες…

Πρέπει όμως να ενισχύσετε τη διατροφή σας με φυτικές ίνες. Οι φυτικές ίνες έχουν την ιδιότητα να σας κρατούν χορτάτες για μεγαλύτερο διάστημα. Παράλληλα, συμβάλλουν στην υγεία της χλωρίδας του εντέρου, η οποία είναι απαραίτητη για ένα υγιές βάρος.

bigstock Almonds 67423624

Φάτε αμύγδαλα!

Τα αμύγδαλα είναι μια νόστιμη και θρεπτική επιλογή, ιδανική για σνακ. Ταυτόχρονα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες. Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι οι άνθρωποι που έτρωγαν καθημερινά αμύγδαλα έχασαν περισσότερο κοιλιακό λίπος από εκείνους που δεν το έτρωγαν.

Fitness at home free weights 152032214

Ασκήσεις με βάρη τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα!

Οι ασκήσεις με αντιστάσεις τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα μπορούν να σας βοηθήσουν να κάψετε περισσότερο λίπος, συμπεριλαμβανομένου του λίπους στην κοιλιά σας. Είναι σημαντικό η άσκηση να αποτελεί μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας, αν στοχεύετε σε συνολική διαχείριση του βάρους σας. Αν πάντως δεν σας αρέσουν τα βάρη, επιλέξτε κάποια μορφή άσκησης που σας ταιριάζει, όπως τρέξιμο, γρήγορο περπάτημα κλπ.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0