Καυτή Κατερίνα Παπουτσάκη…

Καυτή Κατερίνα Παπουτσάκη…

Την 34χρονη Κατερίνα τη γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τις διάφορες quest εμφανίσεις  που έκανε στις σειρές του Π.Κοκκινόπουλου “Κόκκινος κύκλος” και “Η 10η εντολή”.

Για όσους δε γνωρίζουν όμως, η ηθοποιός είχε ξεκινήσει την καριέρα της πολύ νωρίτερα, έχοντας συμμετάσχει σε αρκετές κινηματογραφικές παραγωγές καθώς και θεατρικές παραστάσεις ήδη από το 1999.

Οι σχέσεις που της έχουν κατά καιρούς χρεώσει είναι πολλές, όπως επίσης πολλές είναι και  οι κριτικές που έχει δεχτεί για το αν είναι καλή ή κακή ηθοποιός. Αυτό που δε μπορεί να αμφισβητήσει κανείς πάντως είναι η ωραία εμφάνισή της! Μελαχρινή, sexy, καλογυμνασμένη και με βλέμμα που μαγνητίζει, η εν λόγω κυρία ακολουθεί τα πρότυπα της μεσογειακής ομορφιάς! Και μπορεί λόγω του πρόσφατου γάμου της να σταμάτησε πολύ νωρίς τις προκλητικές εμφανίσεις και φωτογραφήσεις στις οποίες μας είχε συνηθίσει, τα ανδικά περιοδικά όμως συνεχίζουν να την κατατάσσουν ανάμεσα στις πιο “καυτές” γυναίκες της χώρας μας!

Katerina-Papoutsaki-Esquire-5 p2s6203-r to-agnosto-pro

ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 1ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 2ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 3ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 4ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 5ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ6ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 7ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 8!ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 9ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 10ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 11ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 12ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 13ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 14ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 15ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 16ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 17ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 19ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 20ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ 21