Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά για τον Γιώργο Δαρίβα

Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά για τον Γιώργο Δαρίβα

Δείτε την εκπομπή μας :

Η ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά:

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους άπαντες στην οικογένεια του Ολυμπιακού αισθανόμαστε υπερηφάνεια. Αρχικώς η αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς που ακόμη και σε μία βραδιά στην οποία ελλοχεύει ο κίνδυνος αποπροσανατολισμού, απέδειξε τον επαγγελματισμό και την κυριαρχία της.

Εν συνεχεία η γιορτή για την κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος, χωρίς καμία αμφιβολία «πάντρεψε» την ιστορία με την παράδοση, με σεβασμό στις ρίζες του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου και της πόλης όπου γεννήθηκε η ιδέα του Ολυμπιακού.

Η προβολή του βίντεο με το κύπελλο του πρωταθλητή στις γειτονιές του Πειραιά, ανέδειξε με τον πλέον εμφατικό τρόπο τι σημαίνει ο Ολυμπιακός για τον κόσμο του. Η στιγμή της παρουσίας του 95χρονου Γιώργου Δαρίβα μπροστά από το νεοκλασικό κτήριο όπου ήταν η θρυλική ταβέρνα του Μοίρα, μας ταξίδεψε στο 1925, στην ημέρα της ίδρυσης της ομάδας: «Συνίσταται εν Πειραιεί υπό τον τίτλον Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς σωματείον, ούτινος σκοπός είναι η ανάπτυξις της σωματικής αγωγής παρά τη νεολαία και η κατά πάντα φίλαθλον τρόπον εξύψωσις αυτής».

Αφήνει μεγάλη παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές η βραδιά της 12η Μαΐου του 2021. Η εγγύηση του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και το όραμά του για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο, αποτελούν την κινητήριο δύναμη όλων μας.

Με την ελπίδα πως η φετινή γιορτή ήταν η τελευταία με άδειες τις εξέδρες. Και με τη βεβαιότητα πως όπως και χθες, έτσι και τα επόμενα χρόνια η ψυχή μας θα είναι γεμάτη από έντονα συναισθήματα όταν θα σβήνουν οι προβολείς».