Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει αλλαγές σε Υδροχόους και Λέοντες.

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Μια πόλη διοικείται άριστα όταν ζουν σε αυτήν ενάρετοι άνθρωποι και οι κακοί παραμερίζονται.

PerfectDate – Βρες το άλλο σου μισό! Το καλύτερο σημείο συνάντησης των εργένηδων
Μάθε τι σου κρύβει το μέλλον μέσα από την πρόβλεψη των ΤΑΡΩ ! ΔΕΣ ΕΔΩ

Δείτε τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014.

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον Υδροχόο θα φέρει αλλαγές, δυναμικές εκκινήσεις και αποφάσεις κυρίως για τους Υδροχόους και Λέοντες.

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Μια νέα αρχή και κυρίως σε ένα κύκλο που δεν γνωρίζετε θα σηματοδοτήσει μια περίοδο για σας η οποία θα είναι πολύ θετική για όλο σας το προφίλ. Νέοι φίλοι, ενδιαφέροντα και γενικά μια πιο νέα ιδεολογία θα αφυπνίσει περισσότερο την συνειδητή πλευρά σας.
Έρωτας: Είστε έτοιμοι να αναθεωρήσετε πολλά πράγματα και να κινηθείτε σε ένα καινούργιο πλαίσιο. Για αυτό θα κάνετε νέες συμφωνίες με το άλλο σας μισό και θα κοπούν αυτά που δεν σας αρέσουν, χωρίς να κοπιάσετε και πάρα πολύ. Μια ισχυρή γνωριμία με ένα πρόσωπο που έχει πάνω του ένα είδος δημοσιότητας θα σας κολακέψει πάρα πολύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Ξεκινάτε κάτι καινούργιο το οποίο σίγουρα θα σας αφαιρέσει κάποια αρνητικά στοιχεία τα οποία είχατε να αντιμετωπίσετε εδώ και λίγο καιρό με το πρόσωπο που είστε μαζί. Απαλλαγμένοι και δυνατοί, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε μια καλύτερη προσωπική κατάσταση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Το ότι χρειάζεται να κάνετε κάτι καινούργιο είναι για σας κάπως ενοχλητικό γιατί δεν σας αρέσει να χαλάτε με τίποτε την ηρεμία σας και το βόλεμά σας. Τώρα ίσως να το βλέπετε και εσείς ότι με νέες πληροφορίες και κινήσεις προοδεύετε και είστε περισσότερο μέσα στα πράγματα.
Έρωτας: Η περίεργη συμπεριφορά ενός Υδροχόου μπορεί να μην σας αρέσει και πολύ γιατί δεν σας δημιουργεί ασφάλεια. Τουλάχιστον μπορεί να έρθετε πιο κοντά αν του δώσετε την εντύπωση ότι μπορεί να είστε και φίλοι εκτός από τα υπόλοιπα. Λιοντάρι και Υδροχόος σας συγκινούν υπερβολικά αλλά δεν έχετε κοινά συναισθηματικά θέλω.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναγνωρίζετε ότι μπορεί και να χρειάζεστε αναβάθμιση γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να χειριστείτε τις υποθέσεις που σας ταλαιπωρούν. Αρκεί να δεχτείτε και την παρέμβαση κάποιων άλλων ατόμων που πιθανόν θέλουν να σας συμβουλέψουν πολύ διακριτικά. Όσο μπορείτε να κινηθείτε προς το μέλλον θα σας κάνει πολύ καλό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Είναι μια υπέροχη ημέρα και παρόλο που έχετε και κάποιες δυσκολίες είτε κοινωνικές, είτε δικές σας σε επίπεδο ψυχολογικό γιατί βλέπετε ότι όλα αλλάζουν, εσείς αυτή την περίοδο ευνοείστε οπότε θα δείτε ότι θα καταφέρετε πολλά πράγματα.
Έρωτας: Αναρωτιέστε τι θα γίνει αν εσείς δηλώσετε ότι θέλετε να βλέπετε και τους φίλους σας και δεν είστε υποχρεωμένοι να κτυπάτε κάρτα συνεχώς μέσα στην σχέση σας. Αυτό σίγουρα θα ενοχλήσει το άλλο πρόσωπο και κυρίως αν είναι Καρκίνος, Σκορπιός ή Αιγόκερως. Τουλάχιστον θα γίνετε ο εαυτός σας και θα νιώθετε καλύτερα, χωρίς να σημαίνει αυτό ότι δεν έχετε διάθεση συντροφικότητας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ομάδα που σας υποστηρίζει και θα φέρετε τα πάνω κάτω για να συνεργαστείτε μαζί τους, αφού το νιώθετε ότι θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και θα έχετε άμεση επιτυχία σε συνδυασμό με οικονομικές απολαβές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αναρωτιέστε με ποιο τρόπο θα συμβιβαστείτε με πράγματα τα οποία θεωρείτε ελαφρώς παράλογα ή κάποιοι άλλοι τα μεταφράζετε ότι είναι έξω από την δική σας κοσμοθεωρία. Και όμως μπορεί να ξεκινήσετε ψυχολογία, να μιλήσετε για εξέλιξη και να κάνετε εμφάνιση πολύ προχωρημένη.
Έρωτας: Η ευαισθησία σας τις πιο πολλές φορές κτυπάει κόκκινο αλλά τώρα επιβάλλεται κατά κάποιο τρόπο να γίνετε πιο αντικειμενικοί και περισσότερο φιλικοί με ένα πρόσωπο που έχετε άμεση επιρροή. Κυρίως ο Τοξότης και ο Υδροχόος θα είναι μέσα στις προτεραιότητές σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιοι συνεργάτες οι οποίοι σας κουράζουν με τις τρέλες τους και ίσως να μην μπορείτε να τα βρείτε πολύ εύκολα γιατί ο καθένας λειτουργεί στο δικό του μήκος κύματος. Αν όμως γεφυρώσετε το παλιό με το καινούργιο θα κάνετε κάποιες πολύ καινοτόμες συνεργασίες.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη σας κάνει και νιώθετε ένα εσωτερικό ξεσηκωμό που σας ωθεί να αφήσετε για λίγο την σταθερή και άκαμπτη συμπεριφορά. Ίσως να χρειάζεται να γίνετε περισσότερο μοντέρνοι σε απόψεις και πεποιθήσεις οι οποίες θα σας βοηθήσουν να μπείτε πιο βαθιά σε αποδοχή του εαυτού σας και των άλλων.
Έρωτας: Είναι σημαντικό να θεωρήσετε ότι κανένα άτομο δεν σας ανήκει, ακόμα και αν είστε μέσα στην πιο σημαντική σχέση της ζωής σας. Για αυτό χρειάζεται να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις που θα σας κάνουν φιλικούς και ανοικτούς. Η σχέση με Ταύρο, Σκορπιό και κυρίως Υδροχόο θα έχει κάποια ένταση αλλά τουλάχιστον θα υπάρχουν εξελίξεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε μια πρόταση η οποία θα σας στριμώξει γιατί θα χρειαστεί να διακόψετε κάποια ατομική πορεία και μπορεί να μην είναι εύκολο για σας. Αλλά τελικά σας χρειάζεται γιατί μπορεί να είναι η τάση αυτής της περιόδου. Συνεργασίες από κοινού με άτομα που έχουν ιδιαίτερα ταλέντα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Η καθημερινότητά σας μπορεί να σας παρασύρει και να μην είστε οι τυπικοί Παρθένοι που νομίζουν οι περισσότεροι. Ψάχνοντας να βρείτε κάποια κομμάτια δικά σας και να τα αντιμετωπίσετε με μια προοδευτική συμπεριφορά, μερικοί από εσάς θα στραφείτε να πάρετε μια νέα γνώση η οποία μπορεί να περιλαμβάνει εναλλακτικές θεραπείες, ψυχολογία και άλλα που θα σας κάνουν να βρείτε τον εαυτό σας.
Έρωτας: Έχετε κατά κάποιο τρόπο μια φιλική συμπεριφορά με ένα πρόσωπο το οποίο θα δεχτείτε να το κατανοήσετε πιο βαθιά. Η σχέση με Υδροχόο που παλιά είχατε μια σημαντική φιλία ίσως τώρα να εξελιχτεί σε κάτι πολύ προσωπικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε μια ιδιαίτερη προσπάθεια σε ένα πολύ διαφορετικό τομέα τον οποίο ούτε καν τον είχατε σκεφτεί. Για αυτό θα δεχτείτε τις συμβουλές ενός φίλου ή ενός ατόμου που σας βοηθάει να είστε πιο ανοικτοί και πρωτότυποι.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Είστε γενικά πολύ ευχαριστημένοι από την εξέλιξη μιας κατάστασης την οποία πιθανόν να είχατε ξεκινήσει εδώ και καιρό και τώρα να εισπράττετε τα καλά αποτελέσματα. Σας ενεργοποιεί υπερβολικά η δημιουργική συμπεριφορά σας και αυτό σας κάνει ιδιαίτερα ευδιάθετους.
Έρωτας: Έχετε ανάγκη να γίνετε το ερωτικό κέντρο αλλά επειδή διαθέτετε εξυπνάδα και σπιρτάδα σίγουρα θα κάνετε μια εύκολη γνωριμία η οποία θα σας απελευθερώσει αρκετά. Η σχέση σας με έναν Υδροχόο θα είναι εξαιρετική γιατί θα νιώθετε πολύ άνετα αλλά και ελεύθεροι μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε την ευκαιρία να ρισκάρετε πάνω σε ένα προϊόν ή σε ένα γκρουπ ατόμων οι οποίοι σας προσφέρουν κάτι πολύ καλό. Εσείς πιθανόν μέχρι τώρα να μην τα έχετε ξεκαθαρίσει ακόμα καλά μέσα σας γιατί υπάρχει ένα μπέρδεμα από μια άλλη συνεργασία η οποία δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη αλλά φαίνεται πολύ δυνατή. Σίγουρα θα τα ξεκαθαρίσετε πιο εύκολα αυτές τις ημέρες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Είστε αναγκασμένοι να κάνετε μια αναβάθμιση και πιθανόν μια νέα αρχή αλλά αυτό δεν είναι εύκολο και αφορά κυρίως κάποιους φίλους ή ακόμα και μια ομάδα στην οποία συμμετέχετε. Είναι καλό να είστε ανοικτοί και να μην κλείνετε πόρτες. Πιθανόν να δεχτείτε φίλους στο σπίτι σας που θα έχουν πολύ προχωρημένες ιδέες.
Έρωτας: Είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιους σωστούς χειρισμούς και να δείξετε και κάπως απελευθερωμένοι για να μην υπάρχουν εμπλοκές μέσα στην σχέση σας. Ο λόγος είναι ότι χρειάζεται να είστε ελαφρώς φιλικοί και να αποδεσμευτείτε από το ισχυρό πάθος που μπορεί να νιώθετε για ένα πρόσωπο. Ο Υδροχόος θα σας συγκινήσει ιδιαίτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Ίσως σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να γνωρίσετε μια νέα τεχνολογία γιατί υπάρχει αναγκαιότητα για ανανέωση κάποιων πραγμάτων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφήσετε αυτά που ξέρετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Επειδή είστε πολύ ανήσυχοι αλλά με την θετική έννοια θα κάνετε συγχρόνως πολλά πράγματα τα οποία θα είναι πολύ ξεκάθαρα και καινούργια. Ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει και πιθανόν να σας φέρει νέες γνωριμίες με άτομα που θα έχουν ιδιαίτερες ιδέες. Το γράψιμο, η επικοινωνία και γενικά νέες γνώσεις θα σας δώσουν μια βελτιωμένη εικόνα.
Έρωτας: Η φιλική σας διάθεση θα βοηθήσει ώστε να επικοινωνήσετε και να πείτε πράγματα μεταξύ σοβαρού και αστείου που έχουν όμως αλήθειες γιατί μερικές φορές αυτός είναι ο τρόπος που σας βοηθάει να βελτιώσετε την προσωπική σας σχέση. Η επαφή με έναν Λιοντάρι ή Υδροχόο θα αναβαθμιστεί και θα κάνετε μια νέα αρχή.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια σημαντική ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο και να βγάλετε χρήματα. Αυτό κατά κάποιο τρόπο θα οριοθετήσει μια νέα έναρξη η οποία θα είναι πολύ καλή για σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Βάζετε όλο το δυναμικό σας σε μια κατεύθυνση και αυτό σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε πολλά πράγματα και κυρίως με τις επιθυμίες σας οι οποίες είναι τελείως διάσπαρτες αυτή την ημέρα. Η δημιουργία μαζί με την βοήθεια ενός Λέοντα και Υδροχόου θα είναι σημαντική.
Έρωτας: Χρειάζεται να είστε δυναμικοί αλλά και φιλικοί συγχρόνως με στόχο να εξαντλήσετε όλα τα περιθώρια που υπάρχουν μεταξύ εσάς και ενός Λιονταριού. Από την άλλη ο Καρκίνος θα είναι πολύ κοντά σας για αυτό μην τον απομακρύνετε με περίεργη συμπεριφορά.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες σημαντικές ευκαιρίες αλλά οι συνθήκες που θα δουλέψετε είναι ελαφρώς ομαδικές και ίσως να σας κουράζουν. Πάντως θα κάνετε μια νέα αρχή και πιθανόν να προσαρμόσετε μια καινούργια εφαρμογή σε ηλεκτρονικά θέματα ή σε πληροφορίες που θα σας είναι απαραίτητες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιό σας και κυρίως επηρεάζει για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Για αυτό θα δοκιμάσετε εκ νέου τις δυνάμεις σας οι οποίες θα βγουν στην προσωπικότητά σας και θα έχετε το θάρρος να πετάξετε οτιδήποτε δεν σας αρέσει.
Έρωτας: Αναζητώντας την προσωπική σας ελευθερία, μπορεί να κάνετε ανακοινώσεις, χωρίς να είναι απαραίτητο ότι θα χαλάσετε την σχέση σας. Απλά θα υπολογίσετε και τον εαυτό σας να νιώθει καλά. Η επαφή με Λιοντάρι θα είναι περίεργη γιατί θα κυριαρχήσουν κάποιες δικές σας αντιλήψεις και θα πρέπει να είστε μεταξύ σας προσεκτικοί. Αντίθετα με Κριό, Ζυγό, Τοξότη θα επικοινωνήσετε πιο εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι προσωπικές σας αποφάσεις θα είναι πολύ σημαντικές γιατί θα δείτε ξεκάθαρα την λύση ενός προβλήματος, οπότε θα βοηθήσετε και τον εαυτό σας και τους άλλους που συνεργάζεστε. Σήμερα μπορεί να κερδίσετε χρήματα.

 

ΙΧΘYΕΣ 

Γενικά: Θέλετε την αλήθεια οπωσδήποτε γιατί και τίποτα να μην κάνετε θα δείτε ότι θα βγείτε δικαιωμένοι και κυρίως πολύ δυναμικοί. Αυτό βέβαια δεν θα το δείξετε σε όλους γιατί θέλετε να το κρατήσετε περισσότερο για σας ή για τα πολύ δικά σας άτομα. Κάποιες εναλλακτικές θεραπείες θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εν γένει κατάστασή σας.
Έρωτας: Η ψυχολογική υποστήριξη θα είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για να βρεθείτε κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η επαφή με Λιοντάρι σας αναστατώνει γιατί έχετε τόσα πολλά να του πείτε. Επειδή μπορεί να φοβόσαστε την κατά πρόσωπο αναμέτρηση πιθανόν θα βάλετε ένα φίλο σας να ψαρέψει τι ακριβώς γίνεται.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι ένα παλιό κομμάτι που δεν σας εκφράζει μπορεί να εξαφανιστεί ξαφνικά και μαζί με αυτό και κάποιες συνεργασίες που δεν έχουν καμία ουσία. Ίσως τελικά αυτό να είναι για το καλό σας. Οι κρυφές κινήσεις σας ευνοούν γιατί δεν ανοίγετε τα χαρτιά σας κι αυτό είναι πολύ ασφαλές για σας.

Δείτε επίσης :
Must επιλογή: Τα πολλά δαχτυλίδια! Δείτε πως…
10 λάθη που θα σε οδηγήσουν στο χωρισμό!
Δεν θα πιστευέτε τι τελικά γοητεύει περισσότερο τις γυναίκες…
Τρία σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να χωρίσεις!

large (1)

Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/54340-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-30-1#ixzz2rpx8nOKt