Στοίχημα προγνωστικά Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι 29/12/2015

leicester-manchester-city

Η Λέστερ θα υποδεχθεί στο «King Power Stadium» την Μάντσεστερ Σίτι για την 19η αγωνιστική της Premier League.

Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι θα δώσουν τη δική τους μάχη, σ’ ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο ομάδες «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς. Η Λέστερ αν κερδίσει θα περάσει στην πρώτη θέση και στο +2 από την Άρσεναλ.

Από την άλλη πλευρά αν κερδίσει η Μάντσεστερ Σίτι, τότε θα περάσει δεύτερη και θα βρεθεί στο -1 από τους «κανονιέρηδες». Όσο για τις «αλεπούδες» θα πέσουν στην τρίτη θέση. Όπως καταλαβαίνετε μπορεί το Αγγλικό πρωτάθλημα να έχει αρκετό δρόμο ακόμα, ωστόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι φωτιά και μεγάλο στοίχημα και για τις δύο ομάδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι θα έχουν μια επιστροφή και καμία απώλεια. Ο Danny Drinkwater θα βρίσκεται στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό, ενώ οι δύο κορυφαίοι σκόρερ της ομάδας, Jamie Vardy και Riyad Mahrez δεν έχουν πρόβλημα, καθώς είχαν μικροτραυματιστεί στο Anfield.

Από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν τρεις απουσίες. Οι Vincent Kompany, Pablo Zabaleta και ο Fernando θα μείνουν λόγο τραυματισμών εκτός αποστολής. Να αναφέρουμε ότι ο Sergio Aguero δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τελικά και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Στο κεφάλαιο «παράδοση» η Μάντσεστερ Σίτι πέρυσι κέρδισε και εντός και εκτός έδρας την Λέστερ, ωστόσο δεν έχει χάσει σε τρία διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος με τους «πολίτες». Τέλος, ένα ακόμα στοιχείο στο συγκεκριμένο κεφάλαιο είναι ότι η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος στην έδρα της Λέστερ. Έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Στοιχηματική πρόβλεψη σαφώς και μπορούμε να κάνουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο κρίσιμο κι αν είναι. Καταρχάς οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν κατά μεγάλο ποσοστό φαβορί τους φιλοξενούμενους. Εγώ θα προτείνω δύο πιθανά αποτελέσματα. Αρχικά θα πάω με το φαβορί και θα πω το «διπλό» και το επόμενο πιθανό αποτέλεσμα είναι το «over». Αυτό διότι οι ομάδες διαθέτουν σπουδαίους παίχτες με συχνή επαφή με τα δίχτυα (Vardy, Mahrez, Aguero, De Bruyne). Παίχτες με χαμηλό ποσοστό για σκοράρισμα και από τις στοιχηματικές εταιρίες επίσης.

Πηγή: Κουπόνι στοιχήματος