Συνεχίζουμε ευρωπαϊκά…(Γαλάζιος Αιρετικός)

6bd8b32684905e1e67a363577a307440_XLΚαλημέρα φίλοι μου! Πολύ καλά τα πήγαμε χτες και όσοι μας ακολούθησαν χτες αύξησαν τα χρήματά τους κατά 141 φορές!! Το μυαλό μας όμως δεν μένει εκεί, συνεχίζουμε και σήμερα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!! Γεμάτο το κουπόνι και σήμερα και θα σταθώ σε δυο παιχνίδια για ακόμη μια φορά. Αυτό της Ντιναμό Μινσκ με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ και αυτό της Μπερόε με τη Χάποελ Τελ Αβίβ.


Ντιναμό Μινσκ-Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Περίεργο το παιχνιδάκι αυτό αλλά ταυτόχρονα ξεκάθαρο. Η γηπεδούχος ομάδα είναι πιο έτοιμη και πιο φορμαρισμένη σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε ως άμαθους και πρωτάρηδες στη διοργάνωση. Με ένα καλό απολογισμό στα ευρωπαικά παιχνίδια η γηπεδούχος (μόλις 2 ήττες στα 11 τελευταία ματς) μπορεί να συνεχίσει το σερί της. Σημάδια ανάκαμψης για τους φιλοξενούμενους τα τελευταία χρόνια αφού έχουν ενισχυθεί σημαντικά με αρκετά καλούς ποδοσφαιριστές από τη χώρα τους. Δύσκολο το σημείο για αυτό το ματς, πιστεύω όμως στα γκολ. ΟΒΕΡ λοιπόν με 2.10 (goalbet).

Μπαρόε-Χάποελ Τελ Αβίβ. Η Χάποελ είναι πιο έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη. Πέρσι τερμάτισε τρίτη στο πρωτάθλημά της σε αντίθεση με τη Μπαρόε που βγήκε έβδομη στη Βουλγαρία, σε ένα κατώτερο πρωτάθλημα από αυτό του Ισραήλ. Θα εμπιστευτώ με κλειστά μάτια τη Χάποελ. Διπλό λοιπόν με απόδοση 2.27 (goalbet).

138. ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΙΝΣΚ-ΛΟΚΟΜΟΤΙΒΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ     ΟΒΕΡ    (2.10)    GOALBET

142. ΜΠΑΡΟΕ-ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ                             ΔΙΠΛΟ  (2.27)    GOALBET

 

Για τελευταίες στοιχηματικές ειδήσεις επισκεφθείτε το http://leobet1x2.blogspot.gr/