Προγνωστικά Superleague 30/1/2015

superleague2016

ΠΑΟΚ-Ατρόμητος:

Πολύ νωθρός κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ, έχασε δίκαια με 1-0 και έμεινε για 2ο σερί αγώνα αήττητος, αμυντικά πρέπει να βελτιώσει πράγματα. Στην Τούμπα έχει κερδίσει τα 6 από τα 9 παιχνίδια του, είναι 4ος δύο βαθμούς λιγότερους από τον Παναθηναϊκό.

Τιμωρημένοι οι Τζαβέλλας, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ, λείπει και ο Χαρίσης, αμφίβολοι οι Βίτορ, Κίτσιου. Απόντες οι Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς.

Άλλη μια πολύ κακή παρουσία για τον Ατρόμητο, έχασε από τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο Περιστέρι με 2-0 και έμεινε για 3ο σερί αγώνα χωρίς νίκη. Εκτός έδρας έχει χάσει τα μισά από τα 8 παιχνίδια που έχει δώσει, απέχει 5 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Διαθέσιμος ο Λε Ταλέκ, τιμωρημένος ο Ουσέρο, αμφίβολος ο Πίτου Γκαρσία.

Πρόταση στοίχημα: Καμία από τις δύο δεν είναι στα καλά τους, στον ΠΑΟΚ υπάρχει συνεχής γκρίνια, αλλά και κούραση από το ματς με τον Πανιώνιο, στον Ατρόμητο, δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά. Προσεκτικά θα παίξουν, κρατάμε σαν προγνωστικό το under.

Δείτε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στην σελίδα μας, πάρτε τα bonus εγγραφής για στοίχημα, καζίνο, πόκερ με ένα κλικ.