Στοίχημα προγνωστικά: Μπορούν Ρεαλ και Παρί

real

Βόλφσμπουργκ – Ρεάλ Μαδρίτης

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ακόμη μία προβληματική εκτός έδρας εμφάνιση για την Βόλφσμπουργκ και η βαριά ήττα στο Λεβερκούζεν με 3-0. Σαφώς και το σκορ αυτό αδικεί τους «λύκους», όμως στο τέλος αυτό που μένει είναι η ουσία. Δυσκολεύει πλέον η κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα και θα χρειαστούν πλέον ένα καλό νικηφόρο σερί. Όαση βέβαια η πορεία τους στο Champions League, αφού λίγοι περίμεναν να φτάσουν στους «8» καλύτερους της Ευρώπης και τα παιχνίδια με την Ρεάλ Μαδρίτης αποτελούν σίγουρα μεγάλη πρόκληση για την Γερμανική ομάδα. Τραυματίες παραμένουν ο στόπερ Τζουνγκ και ο στόπερ Νάλντο.

ΡΕΑΛ Μ.: Η καλύτερη δυνατή απάντηση από πλευράς Ρεάλ Μαδρίτης, που κέρδισε το κλάσικο του Σαββάτου επί της Μπαρτσελόνα με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Την αρχή έκανε ο Μπενζεμά, που έφερε το ματς στα ίσα, ενώ το αριθμητικό της μειονέκτημα δεν την εμπόδισε να πετύχει το νικητήριο τέρμα με τον Ρονάλντο και να φτάσει στο διπλό. Μπορεί βαθμολογικά να μην προλαβαίνει την κορυφή, όμως είχε μεγάλη ανάγκη αυτό το αποτέλεσμα για κυρίως ψυχολογικούς λόγους. Σαφώς και είναι φαβορί στα παιχνίδια με την Βόλφσμπουργκ και έχει την ευκαιρία να προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League. Δεν προέκυψαν νεότερα αγωνίστικα προβλήματα.

Στοίχημα προγνωστικά για το Βόλφσμπουργκ – Ρεάλ Μαδρίτης

Μια Γερμανική ομάδα δεν αποτελεί σαφώς ποτέ αμελητέα ποσότητα, όμως και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μεγάλο στόχο να πάει καλά στο Champions League. Έστω και οριακά μπορεί να πάρει τη νίκη και να επιβεβαιώσει το διπλό στο 1,75 στα στοίχημα προγνωστικά.

Για τον πρώτο προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Παρίσι η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας στο μυαλό της την πρόκριση και μόνο, αφού το πρωτάθλημα το έχει κατακτήσει εδώ και καιρό. Η ομάδα του Λοράν Μπλαν εκτός από το πρωτάθλημα, είναι μέσα τόσο στο Λίγκ Καπ όσο και στο κύπελλο, αλλά ο μεγάλος στόχος είναι το Τσάμπιονς Λιγκ, που θέλει να φτάσει στον τελικό και γιατί όχι να το κατακτήσει. Εδώ και τρία χρόνια οι Γάλλοι προσπαθούν να φτάσουν στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά μία φορά η Τσέλσι και δύο η Μπαρτσελόνα, της έκοβαν τα φτερά. Στην προηγούμενη φάση, η Παρί απέκλεισε την Τσέλσι, κερδίζοντας την δύο φορές με το ίδιο σκορ, 2-1 στην Γαλλία και 1-2 στο Λονδίνο, ενώ στον όμιλο τερμάτισε στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας εκτός τις Μάλμε και Σαχτάρ, μετρώντας συνολικά ρεκόρ 3-1-0 στο «Παρκ ντε Πρενς», δεχόμενοι γκολ μόνο από τους «μπλε» του Λονδίνου. Εντός έδρας στο πρωτάθλημα φέτος έχει ρεκόρ 12-3-1, ενώ στα 38 τελευταία παιχνίδια στην Ευρώπη έχει μόνο μία ήττα, 25 νίκες και 12 ισοπαλίες.

Μετά την ήττα από την Μονακό, την προηγούμενη αγωνιστική για την Λιγκ 1 κέρδισε εύκολα την Νις με 4-1 με τον  Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να πετυχαίνει χατ-τρικ, ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Νταβίντ Λουίζ. Κομβική η απουσία του πολύτιμου μέσου Βεράτι, πιθανότατα θα χάσει το παιχνίδι και ο Παστόρε. Επιστρέφει στα πλάνα του προπονητή ο Ντι Μαρία. Αμφίβολος δίνεται ο Ματουιντί, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα προλάβει το μεγάλο αυτό παιχνίδι.

Από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην τέταρτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 0-4 την αδύναμη Μπόρνμουθ, πέτυχε γκολ μετά από τρία παιχνίδια που δεν είχε σημειώσει κάποιο γκολ. Η απόσταση από την κορυφή είναι στους 15 βαθμούς και με έξι αγωνιστικές να απομένουν, δείχνει ότι δεν έχει ελπίδες, το κλίμα στην ομάδα χάλασε όταν ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του Εμάνουελ Πελεγκρίνι από τον πάγκο της ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι, με το Γουαρδιόλα να τον αντικαθιστά, με αποτέλεσμα η εικόνα της Σίτι εντός αγωνιστικού χώρου να μην ταιριάζει επ’ ουδενί με το ποιοτικότατο ρόστερ που διαθέτει. Στον όμιλο προκρίθηκε ως πρώτη, μπροστά από Γιουβέντους, Σεβίλλη και Γκλάντμπαχ, στην φάση των 16 στον δρόμο της βρέθηκε η Ντιναμο Κιέβου, όπου την κέρδισε εκτός με 1-3 και εντός έμεινε στο 0-0, έτσι προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της στην προημιτελική φάση. Πολύ σημαντική οι απουσίες του βασικού τερματοφύλακα Χαρτ, του αρχηγού-στόπερ Κομπανί και του εξτρέμ Στέρλινγκ, ενώ αμφίβολος δίνεται ο Ντελφ και ο Γιάγια Τουρέ, με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ του.

Πιθανές ενδεκάδες:
Παρί Σεν Ζερμέν (4-3-3): Τραπ – Μάξουελ, Νταβιντ Λουιζ, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος – Ματουϊντι, Μότα, Ραμπιότ – Ντο Μαρία, Καβάνι, Ιμπραϊμοβιτς
Μάντσεστερ Σίτι (4-2-3-1): Καμπαλέρο – Ζαμπαλέτα, Οταμέντι, Μανγκαλά, Κλισί – Τουρέ, Φερναντίνιο – Νταβίντ Σίβλα, Ντε Μπρούϊνε, Νάβας – Αγκουέρο

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καθαρίσει με το πρωτάθλημα και είχε τον χρόνο να προετοιμαστεί για αυτή την αναμέτρηση, η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι θετικό στο Παρίσι, αναμένω έστω και δύσκολα η Παρί να πάρει την νίκη και το προβάδισμα για την πρόκριση ενόψει του επαναληπτικού στην Αγγλία, ο άσσος μας προσφέρεται σε απόδοση 1,74 στον stoiximan.gr, ο οποίος προσφέρει την αναμέτρηση με 0% γκανιότα, πολλές ειδικές αγορές στοιχημάτων και καταθέσεις με Paysafecard