Πάμε στοίχημα: Επιστρέφει στις νίκες η Ρόμα

πάμε στοίχημα
πάμε στοίχημα

ΜΠΑΣΤΙΑ – ΛΙΟΝ

ΜΠΑΣΤΙΑ: Φοβερά παράπονα από την διαιτησία στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γκινγκάμπ, από την οποία ηττήθηκε στην εκπνοή με 1-0. Αυτό γιατί, υποχρεώθηκε να συνεχίσει με παίκτη λιγότερο από το 68′, ενώ το μοιραίο γκολ σημειώθηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων από το σημείο του πέναλτι. Άμεση επιστροφή στις ήττες για την ομάδα της Κορσικής, που παραδοσιακά χάνει μεγάλο μέρος της δυναμικής της, όταν αγωνίζεται μακριά από το γήπεδο της, όπως φαίνεται και στα στατιστικά στοιχήματος. Παραμένει σε εγρήγορση βαθμολογικά, ενώ την περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτή την φορά με την Λιόν. Καρέ τιμωρημένων, αφού εκτός γι’ αυτόν τον λόγο είναι ο αμυντικός Μοντέστο (19 συμ.) και οι μέσοι Καϊζάκ (20 συμ.), Φοφανά (21 συμ./1 γκολ), Αγιτέ (20 συμ./4 γκολ).

ΛΙΟΝ: Δεν κατάφερε να πετύχει το δύο στα δύο όσον αφορά το νέο της «σπίτι», μένοντας το βράδυ της περασμένης Κυριακής στο 1-1 με την Μαρσέιγ στο ντέρμπι. Σε ένα παιχνίδι που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά βρέθηκε στο 64′ για να ισοφαρίσει στο 79′ με τον Τολισό. Το θέμα είναι ότι έχει κερδίσει μόλις ένα ματς από τα εννιά τελευταία για το πρωτάθλημα και έτσι παραμένει προς το παρών εκτός θέσεων της Ευρώπης. Απαιτητική και σημερινή της έξοδος στην Κορσική εναντίον της Μπαστιά. Τραυματίες ο στόπερ Κονέ (3 συμ.) και ο μεσοεπιθετικός Φεκίρ (4 συμ./4 γκολ).

Προγνωστικά στοίχημα για το Μπαστιά – Λιόν

Πολύ δύσκολο παιχνίδι, αφού η Μπαστιά είναι πάντα δυνατή εντός έδρας, ενώ και η Λιόν αρκετά επικίνδυνη μεσοεπιθετικά. Δεν είναι καθόλου μακριά το goal/goal

Ρόμα – Φροζινόνε

ΡΟΜΑ: Κοντά στο να αποσπάσει έναν βαθμό από την φορμαρισμένη Γιουβέντους βρέθηκε στο Τορίνο η Ρόμα, όμως στην μοναδική φορά που άφησε χώρους στην άμυνα της το πλήρωσε στο 78′ και γνώρισε την ήττα με 1-0. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί παιχνίδι με τον Σπαλέτι στον πάγκο της, διάστημα που δεν κέρδισε καν, όμως οι «τζιαλορόσι» έχουν πλέον μια σειρά βατών παιχνιδιών, που μπορούν να ξεκινήσουν ένα καλό νικηφόρο σερί και να καλύψουν το χαμένο έδαφος της βαθμολογίας, αρχής γενομένης από το σημερινό εντός έδρας ματς, με τη νεοφώτιστη Φροζινόνε. Ενίσχυση με τον Ελ Σααράουι από την Μονακό, αλλά και τον μπακ-χαφ Ζουκάνοβιτς από την Σαμπντόρια. Χωρίς κάποια σημαντική απουσία.

ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ: Ήθελε πολύ τη νίκη μπροστά στο κοινό της απέναντι στην Αταλάντα την περασμένη αγωνιστική, όμως οι προσπάθειες της αποδείχθηκαν άκαρπες και έτσι έμεινε στο «λευκό» 0-0. Ένα πολύ κομβικό παιχνίδι για την Φροζινόνε, καθώς παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και πλέον στο -7 από την σωτηρία. Το έργο της δυσκολεύει επικίνδυνα αν αναλογιστεί κανείς πως δεν κερδίζει εδώ και εφτά αγωνιστικές,ε νώ την περιμένει το πολύ απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Ρόμα στο «Ολίμπικο», όπου πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να ελπίζει. Τιμωρημένος ο μέσος Γκόρι (14 συμ.) και τραυματίες ο αμυντικός Κριβέλο (11 συμ.), ο μέσος Τόνεφ (13 συμ.) και οι φορ Λόνγκο (11 συμ.), Καρλίνι (7 συμ.).

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το Ρόμα – Φροζινόνε

Ευκαιρία για να σηκώσει κεφάλι μετά από καιρό η Ρόμα, έχοντας απέναντι της την ιδανική αντίπαλο. Άσος ημίχρονο, άσος τελικό