Σφαιρόπουλος: “Κάναμε κατάθεση ψυχής”

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες του για τη νίκη επί της Χίμκι και δήλωσε πως έκαναν “κατάθεση ψυχής” για να επιτευχθεί η ανατροπή.

12654219_1704130226489313_2712981085709749748_n

Ο κόουτς των “ερυθρολεύκων” τόνισε μετά τη νίκη επί της Χίμκι: “Είναι πολύ σημαντική νίκη. Μας φέρνει στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις ήττες. Κερδίσαμε τον πρωτοπόρο του ομίλου, μια ομάδα με πλούσιο ταλέντο που είχε δείξει ότι είναι μια από τις πολύ δυνατές ομάδες του ομίλου. Η αξία της νίκης μετράει διπλά και για τη ψυχολογία πμας που ήταν πεσμένη. Φάνηκε αυτό στο πρώτο ημίχρονο, όταν κολλήσαμε και δώσαμε την ευκαιρία στη Χίμκι να φύγει μπροστά.

Ολοι έκαναν κατάθεση ψυχής. Εδωσαν το 150% τους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτή τη νίκη δείχνει τον τρόπο που πρέπει να δουλεύουμε στα παιχνίδια. Πρέπει να δουλεύουμε παραπάνω για να παίζουμε καλύτερα με μεγαλύτερη διάρκεια. Κρατήσαμε τους αντιπάλους μας χαμηλά στα τελευταία λεπτά. Αυτό μας οδήγησε σε καλή παραγωγικότητα.

Ο όμιλος είναι ρευστός και αμφίρροπος. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε πραγματικά. Ηταν συγκλονιστικός ο κόσμος. Χάναμε με διαφορά, αλλά συνέχισαν να παροτρύνουν την ομάδα και χαιρόμαστε που τους χαρίσαμε μια τέτοια νίκη. Θέλουμε να διαφυλάξουμε τη νίκη και να τους έχουμε έτσι και στα επόμενα ματς”.

Σχετικά με την ανατροπή του Ολυμπιακού, σχολίασε: “Χαμηλώσαμε το σχήμα και γίναμε πιο ευέλικτοι. Κάναμε κάποιες αλλαγές στα μαρκαρίσματα. Αλλάξαμε παίκτες-κλειδιά των αντιπάλων. Γίναμε πιο πιεστικοί και αποτελεσματικοί. Δεν θέλω να μιλήσω μεμονωμένα για παίκτες. Κάναμε το καλύτερο δυνατό. Η προσπάθεια είναι συνολική”.