«Με τέτοιο πρόσωπο, περνάμε»

070133

Απογοήτευση επικρατούσε χθες στου Ρέντη, ύστερα από την βαριά ήττα (1-4) από την Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα του Champions League.

Ο Μίτσελ διαπίστωσε ότι το κλίμα δεν ήταν καλό και προσπάθησε, μιλώντας στους παίκτες του, να το αλλάξει και να τους ανυψώσει το ηθικό εν όψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης.

«Δεν θέλω σκυμμένα κεφάλια. Μη σας παίρνει από κάτω», ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού τεχνικού, ο οποίος πρόσθεσε «κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτό το ημίχρονο που κάναμε».

Στη συνέχεια, ο 50χρονος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν την θεωρητικά καλύτερη ομάδα στον 3ο όμιλο:

«Παίξαμε κόντρα σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Την καλύτερη του ομίλου. Ομως εμείς για 45 λεπτά τους παίξαμε στα ίσα και ήμασταν καλύτεροι. Παίξατε τόσο καλά που ήθελα να μπω να παίξω κι εγώ μαζί σας», τόνισε ο Μίτσελ για να καταλήξει λέγοντας ότι «εάν έχουμε τέτοιο πρόσωπο, θα μπορέσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός γνωρίζει ότι αρκετοί από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τους Γάλλους είναι κουρασμένοι εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ήταν πιθανό ο 50χρονος τεχνικός να χρησιμοποιήσει κόντρα στους Παριζιάνους τον Εντινγκά, όμως έκρινε ότι ακόμα δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε ένα τόσο κρίσιμο ματς.

Δεν αποκλείεται, όμως, να του δώσει χρόνο συμμετοχής την Κυριακή και να τον τοποθετήσει μαζί με τον Γιαταμπαρέ στο κέντρο της μεσαίας γραμμής. Από εκεί και πέρα, ο Μίτσελ θα δώσει «ανάσες» στον Μπονγκ και τον Φουστέρ.

Ειδικά ο πρώτος ήταν τραυματίας και πρόλαβε την τελευταία στιγμή να παίξει με την Παρί.

Άλλωστε, οι λύσεις είναι πολλές και υπάρχει η δυνατότητα για ροτέισον τη φετινή σεζόν.

Πηγή:sport-fm.gr